F-secure2019-02-14T14:57:25+00:00
f-secure logo
cloud secure

Ved å være F-Secure partner får du mange fordeler, som kan bidra til å optimere din forretning.

Du får bl.a. en online bestillings-portal, som sikrer at du enkelt kan bestille nye lisenser til dine kunder. Disse kan de ta i bruk med en gang mens du er ute hos kunden. Du får en fleksibel prismodell med mulighet for årlig – tre-årig avtaler, eller solgt som en tjeneste med månedlig fakturering, et dedikert lokalt support team, herunder pre-sales og teknisk support i selve salgsprosessen. På denne måten får du støtte fra start til slutt samt aktivitets- og marketingstøtte, så vi sammen kan gjøre din bedrift sterkere.

Hvorfor?

Ved å kunne tilby F-Secure Protection Service for Business får du som partner helt nye muligheter for å kunne tilby IT-sikkerhet som en service, samt bedre muligheter for å tillegge løsninger, egen service og la F-Secure ivareta sikkerheten for dine kunder.

F-Secures løsning yter full beskyttelse mot alle former for malware, virus, spyware, spam, browsing- samt mail-beskyttelse til alle former for enheter, uansett om dine kunder er hjemme eller på farten. Med cloud-løsningen, slipper dere utgifter til ekstra hardware, da alt administreres direkte i skyen og du har tilgang overalt.

For å øke dine kunders sikkerhet og lette administrasjonen har F-Secures Protection Service for Business et integrert patch management-system, som kan administrere og oppdatere mere end 3000 tredjeparts-applikasjoner, så dine kunders IT-driftmiljøer alltid er trygge og sikre.

Hele løsningen administreres og overvåkes i én enkel og brukervennlig administrasjons-portal, som sikrer et raskt overblikk over alle kundens enheter, samtidig med at det kreves et minimum av tid til å vedlikeholde løsningen.

I tillegg inneholder F-Secures Protection Service for Business den nyeste løsningen til beskyttelse av mobile enheter: Freedome for Business. Freedome for Business krypterer all trafikken til og fra den mobile enheten igjennom en VPN-forbindelse, antivirus, data fortrolighet og anonymitet til å beskytte medarbeidernes mobile enheter i en enkel og intuitiv tjeneste, som er kompatibel med de førende MDM-løsninger på markedet, hvilket gjør utrullingen av løsningen i kundens miljø enkel.

Kartlegg dine svakheter! Den beste måten å hindre angrep på er å forutse de. Med F-Secure Radar identifiserer og administrerer du trusler, rapporterer risikoer og sørger for at bedriften overholder regelverk som PCI og GDPR.

Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.