f-secure logo
cloud secure

Ved å være F-Secure partner får du mange fordeler, som kan bidra til å optimere din forretning.

Du får bl.a. en online bestillings-portal, som sikrer at du enkelt kan bestille nye lisenser til dine kunder. Disse kan de ta i bruk med en gang mens du er ute hos kunden. Du får en fleksibel prismodell med mulighet for årlig – tre-årig avtaler, eller solgt som en tjeneste med månedlig fakturering, et dedikert lokalt support team, herunder pre-sales og teknisk support i selve salgsprosessen. På denne måten får du støtte fra start til slutt samt aktivitets- og marketingstøtte, så vi sammen kan gjøre din bedrift sterkere.

Hvorfor?

Ved å kunne tilby F-Secure Protection Service for Business får du som partner helt nye muligheter for å kunne tilby IT-sikkerhet som en service, samt bedre muligheter for å tillegge løsninger, egen service og la F-Secure ivareta sikkerheten for dine kunder.

F-Secures løsning yter full beskyttelse mot alle former for malware, virus, spyware, spam, browsing- samt mail-beskyttelse til alle former for enheter, uansett om dine kunder er hjemme eller på farten. Med cloud-løsningen, slipper dere utgifter til ekstra hardware, da alt administreres direkte i skyen og du har tilgang overalt.

For å øke dine kunders sikkerhet og lette administrasjonen har F-Secures Protection Service for Business et integrert patch management-system, som kan administrere og oppdatere mere end 3000 tredjeparts-applikasjoner, så dine kunders IT-driftmiljøer alltid er trygge og sikre.

Hele løsningen administreres og overvåkes i én enkel og brukervennlig administrasjons-portal, som sikrer et raskt overblikk over alle kundens enheter, samtidig med at det kreves et minimum av tid til å vedlikeholde løsningen.

I tillegg inneholder F-Secures Protection Service for Business den nyeste løsningen til beskyttelse av mobile enheter: Freedome for Business. Freedome for Business krypterer all trafikken til og fra den mobile enheten igjennom en VPN-forbindelse, antivirus, data fortrolighet og anonymitet til å beskytte medarbeidernes mobile enheter i en enkel og intuitiv tjeneste, som er kompatibel med de førende MDM-løsninger på markedet, hvilket gjør utrullingen av løsningen i kundens miljø enkel.

Kartlegg dine svakheter! Den beste måten å hindre angrep på er å forutse de. Med F-Secure Radar identifiserer og administrerer du trusler, rapporterer risikoer og sørger for at bedriften overholder regelverk som PCI og GDPR.

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller