f-secure logo

Ingen kjenner cybersecurity som F-Secure. I tre tiår har F-Secure drevet innovasjoner innen cybersecurity og forsvart titusenvis av selskaper og millioner av mennesker. Med en uslåelig erfaring innen endepunktsbeskyttelse samt deteksjon og respons, beskytter F-Secure bedrifter og forbrukere mot alt fra avanserte angrep og datainnbrudd til omfattende ransomware-infeksjoner. F-Secures sofistikerte teknologi kombinerer kraften i maskinlæring med menneskelig ekspertise fra verdensberømte sikkerhetslaboratorier for en unik tilnærming kalt Live Security. F-Secures sikkerhetseksperter har deltatt i flere europeiske undersøkelser om nettkriminalitet enn noen annen sikkerhetsleverandør i markedet, og F-Secure’s produkter selges over hele verden av over 200 bredbånds- og mobiloperatører og tusenvis av forhandlere.

PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS

Spar tid ved å unngå datainnbrudd

Det er bevist at vi leverer bedre sikkerhet enn konkurrentene våre, noe som sparer deg tid ved gjenoppretting etter hendelser.

Forebygg innbrudd med Patch Management

Integrert Path Management oppdaterer operativsystem og tredjepartsprogramvare for å forhindre de fleste angrep.

Reduser kostnader med skybasert installasjon

Ingen grunn til å investere i servermaskinvare, programvare eller vedlikehold.

Bedrifter har ofte utfordringer med å få minimert forretningsrisikoen som følge av sikkerhetstrusler slik som ransomwareangrep. F-Secure Protection Service for Business er designet fra grunnen av for å løse utfordrende sikkerhetsbehov med minimalt vedlikehold og administrasjonsomkostninger. F-Secure Protection Service for Business er prisvinnende innenfor kategoriene «beste beskyttelse for Windows- og Mac-datamaskiner, iOS- og Android-enheter» samt en rekke serverplattformer. Med integrert patchhåndtering, lagdelt beskyttelse, avansert atferd og heuristisk analyse, stopper Protection Service for Business morgendagens sikkerhetstrusler – i dag.

CLOUD PROTECTION FOR MICROSOFT OFFICE 365

Omfattende Office 365 beskyttelse

Drevet av F-Secures bransjeledende deteksjons- og responsteknologi mot sofistikerte e-postangrep.

Kostnadseffektivt valg

Å holde virksomheten din trygg med avanserte sikkerhetsfunksjoner uten å eskalere e-postsikkerhetskostnadene dine unødvendig.

Installeres i løpet av minutter

Benytter sky-til-sky-integrasjon som ikke krever mellomvare eller programvare for å kunne installeres eller administreres.

Beskytt virksomheten din mot avanserte e-posttrusler med Cloud Protection for Microsoft Office 365. Enkel distribusjon med høyest mulig deteksjonsgrad for forretningssikkerhet. F-Secure Cloud Protection er bygget for å utfylle de innebygde e-postsikkerhetsfunksjonene til Microsoft Office 365 for å gi deg en omfattende beskyttelse mot de mest sofistikerte phishing-angrep, skadelig innhold og målrettede angrep.

RADAR

Skan dypnettet

F-Secure Radar har web-crawling teknologi som også dekker dypnettet i tillegg til ditt eget nettverk og dets ressurser.

Bekjemp exploits

Med litt erfaring med Radar kan enhver IT-sikkerhetsansvarlig generere en trusselvurderingsrapport om aktiviteter som exploits eller phishing-nettsteder som er ment å svindle eller infisere besøkende.

Redusere kostnadene

F-Secure Radar kjører i skyen med høyt automatiseringsnivå for rapportering og arbeidsflyt, som frigjør teamene dine fra den kjedelige manuelle aktiviteten med å spore sårbarheter, noe som igjen sparer kostnader og ressurser for virksomheten din.

F-Secure Radar er en ferdiglaget plattform for sårbarhetsskanning og administrasjon som er skalerbar helt til det høyeste enterprise segmentet . Den kombinerer søk etter og oppdagelse av hele bedriftens nettverk og it-resursser, samt identifikasjon og styring av både interne og eksterne trusler. Rapportér om risiko, og gjennomfør overholdelse av gjeldende og fremtidige forskrifter (for eksempel PCI-og GDPR-samsvar). Radar gir deg innsyn i skygge-IT: kartlegg hele angrepsoverflaten og responder på kritiske sårbarheter knyttet til sikkerhetstrusler.

RAPID DETECTION & RESPONSE

Se alt

Få øyeblikkelig synlighet i IT-miljøet og dets sikkerhetsstatus

Oppdag hendelser

Beskytt virksomheten din og dens sensitive data ved å oppdage innbrudd raskt

Stopp datainnbrudd

Responder hurtig med automatisering og veiledning når du er under angrep

F-Secure Rapid Detection & Response er en EDR-løsning (Endpoint Detection and Response) som overvåker IT-miljøets status og sikkerhet for å oppdage avanserte trusler og potensielt skadelige applikasjoner. Den oppdager målrettede angrep raskt takket være proprietær Broad Context Detection™ som kombinerer datapunkter om potensielle trusler og unormal oppførsel. Det muliggjør effektiv respons ved hjelp av automatisering og veiledning fra løsningen, ved å gi et
klart innsyn i hele konteksten av et angrep. Løsningen administreres enten av ditt eget IT-team eller av en sertifisert EDR-tjenesteleverandør støttet av F-Secure.

BUSINESS SUITE

Sterkt, sertifisert partnernettverk

Som en selvadministrert tjeneste, eller en fullstendig outsourcet løsning håndtert av en sertifisert tjenesteleverandør

Sentralisert konsolladministrasjon

Sparer tid og ressurser for IT-avdelingen

Smart teknologi

Integreres på tvers av alle enhetene dine og slår en ring rundt virksomheten din mot sikkerhetstrusler

F-Secure Business Suite er det perfekte svaret på organisasjonens sikkerhetsutfordringer. Den tilbyr prisbelønte teknologier kombinert med moderne, smarte verktøy for å holde deg beskyttet mot både kjente og ukjente sårbarheter. I Business Suite kombinerer vi mange års ekspertise fra de beste hjernene i sikkerhetsbransjen med automatiserte verktøy og den akkumulerte data- og testdatabasen som hjelper oss med å utvikle produktet for å bekjempe de nyeste truslene. Dette gjør Business Suite optimal for selskaper med krevende sikkerhetsbehov når det gjelder funksjonalitet, kontroll og integrasjon.

Kartlegg dine svakheter! Den beste måten å hindre angrep på er å forutse de. Med F-Secure Radar identifiserer og administrerer du trusler, rapporterer risikoer og sørger for at bedriften overholder regelverk som PCI og GDPR.

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller