Full kontroll med Azure

Rapportering

Full oversikt

I ALSO Cloud Marketplace vil du finne en rekke rapporter som er til stor hjelp for deg og dine kunder. Få estimater og varslinger underveis i måneden, og en oversiktlig rapport ved månedslutt.

en faktura

En faktura

Etterskuddsvis fakturering av eksakt forbruk gjør det ekstra gunstig å handle Microsoft Azure i ALSO Cloud Marketplace.  Faktureres sammen med tjenester fra markedsplassen for minimal administrasjon.

fri megrering

Fri migrering

Vi hjelper deg med å migrere eksisterende Azurekontoer til vår CSP. Send oss Usage file fra dagens konto, så vil vi komme tilbake med info om hva vi kan migrere, dere har kontroll på tidspunkt.

proof of concept

Proof of concept

Hvis dere har kunder som vurderer Microsoft Azure kan dere søke om en gratis prøveperiode. Størrelsen på caset vil avgjøre hvor mye man får dekt. Vi kan tilby dette ved opprettelse av nye Azure Subscriptions, og maksimalt en gang per tenant.

Støttetjenester i ALSO Cloud Marketplace

Backup Vault in Azure
Ved å bestille denne tjenesten vil vi automatisk spinne opp et Recovery Service Vault i Azure.
Selv om det gjøres et standard oppsett har man mulighet for å gjøre tilpasninger i Azure-portalen i ettertid.

WEBINAR – How to provision Backup vault in Azure from ALSO  Cloud Marketplace (20 min)

Cloud SBS
Perfekt for små kunder som skal ha en enkel server. Denne tjenesten brukes for å deploye et sett med virtuelle maskiner i Azure som er integrert mot Azure AD og Office 365.

WEBINAR – Provisioning, overview and price estimation (42 min)

Windows Server in Azure
Velg mellom Windows Server 2012 R2 og Windows Server 2016.

Microsoft Azure Delegated Administrator
Administrer alle kunders Azure abonnementer fra samme konsoll ved å legge til denne tjenesten på kundens abonnement.

also market place

Rapporter

Azure Insights / Azure Insights for customer

Power BI er et fantastisk verktøy for visualisering av data, derfor har vi sørget for at hvert eneste azureabonnement får sin egen raport i ALSO Cloud.. Her kan man dypdykke i dataene og bestemme hvilken periode man ønsker tall fra. Rapporten er tilgjengelig via URL, så man behøver ikke login til ALSO Cloud for å lese denne.

graph 1

Azure Reconciliation / Azure Reconciliation for customer

Det vil være normalt at forbruket svinger fra måned til måned, derfor er det greit å tilby et forståelig fakturagrunnlag. Ved å fordele hver varelinje inn i ulike Resource grupper ser man enklere hva som påvirket kostnadene fra måned til måned.

I tillegg til en rapport som viser deres kost kan man hente ut en rapport med prisene dere har satt for kunden.

data

Hva koster Azure?

Det store spørsmålet er naturligvis hva Azure koster: Heldigvis finnes det ikke noe enkelt generelt svar på dette, siden mye av poenget er at du betaler for akkurat hva du bruker.

Dersom du har en formening om hvilke komponenter løsningen skal inneholde, samt hvordan den vil bli brukt kan man bruke Microsoft sin egne priskalkulator for å estimere kostnaden.

Azure priskalkulator
calculator

Jeg heter Arne. Så hyggelig at du vil prate med meg!

eller

call icon dark

Ring 922 66 234

eller