Kontakt oss

kontak oss

Leder

Lisa Cornut
Lisa CornutHead of Consumptional Business
Lisa er Head of Consumptional Business og har ansvaret for strategi og utvikling av den tjenestebaserte forretningen i ALSO Norge. Hun har en Mastergrad i Management fra KEDGE Business School i Frankrike, og har tidligere hjulpet hennes kunder med den digitale transformasjons reisen ved implementering av Robotic Process Automation løsninger. Med mine særdeles kulturelle og fine franske gener har dessverre noen uønskede ord og formuleringer satt seg i strupen min, og hvis jeg en sjelden gang mister beherskelsen, så blir ikke språket noe særlig fint å høre på.
Tlf: 400 98 636
Send e-post

Produktsjef / salg

Måns Hallström
Måns HallströmBusiness Development Manager - Cloud
Måns er Business Development Manager med fokus på at utvikle våre partnere i den retningen IT bransjen er på vei. Han har tidligere jobbet på SMB teamet til Microsoft.
Etter jobb jobber han også som coach for Det Norske Landslaget i Seiling.
Monica Lund Kristiansen
Monica Lund KristiansenCloud Sales Specialist
Monica er Cloud Sales Specialist med focus på ALSO Cloud Marketplace og SPLA. Siden hun startet sin karriere i Microsoft i 2007 har hun jobbet som Microsoft lisens spesialist og rådgiver hos både distributør og forhandlere. Hun har ett brennende konkurranseinstinkt og blir veldig glad når noen har lyst til å utfordre henne i ett slag Backgammon.
Mathias Borse
Mathias BorseCloud Sales Specialist - Azure
Mathias er Cloud Sales Specialist med fokus på å utvikle våre partnere innenfor Azure. Han har tidligere jobbet som selger i telekombransjen for PowerTech/Broadnet mot SMB markedet og videre mot Large Accounts kunder i Europa. Fritiden til Mathias går som regel til sportslige aktiviteter, mat og turer. Mathias har spilt golf siden han var 6 år.
Tlf: 466 14 773
Send e-post
Tlf: 911 46 397
Send e-post
Tlf: 915 20 438
Send e-post
Kristoffer Scheen
Kristoffer ScheenBusiness Application Manager
Kristoffer er Business Application Manager her i ALSO. Han har fokus på å utvikle og bistå partnere innenfor Dynamics 365 og Power Platform. Han har tidligere erfaring som konsulent, adopsjonsspesialist og instruktør innenfor Dynamics, Power plattformen og Office 365. På fritiden er naturen i fokus, både fotturer, stisykling og ski.
Felix Starckjohann
Felix StarckjohannCloud Sales Specialist - Azure
Felix er Cloud Sales Specialist med fokus på å utvikle våre partnere innenfor Azure. Han har utdanning i Business Administration med en konsentrasjon rettet mot IT fra California State University. Ellers er Felix en gladgutt som på fritiden setter pris på all slags utendørsaktivteter.

Sindre Kirksæther
Sindre KirksætherProduct Manager - Security
Sindre er produktsjef for Security i ALSO med ansvar for flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Symantec, F-Secure, Commvault, Thycotic. Han har en bachelorgrad i Medievitenskap fra Universitetet i Bergen og har flere års erfaring fra B2B salg. Til daglig er Sindre veldig glad i å lage mat og har fra tidligere en utdannelse som kokk.
Tlf: 467 43 503
Send e-post
Tlf: 921 45 390
Send e-post
Tlf: 919 02 644
Send e-post
Ola Dale
Ola DaleBusiness Development Manager - Cloud

Ola er Business Development Manager Cloud i ALSO, og jobber med forretningsutvikling, markedsføring og våre forhandlere og partnere. Han har samfunnsvitenskapelig bakgrunn og 14 års erfaring innen telekommunikasjon og IKT. På fritiden er Ola pappa og heier på Liverpool.
Ida Marie Norin
Ida Marie NorinCloud Inside Sales - Modern Workplace
Ida er Cloud Inside Sales specialist med fokus på å utvikle og bistå våre partnere innenfor Microsoft 365. Hun har en master i Statsvitenskap og Ledelse fra Universitetet i Agder, og har flere års erfaring fra IT-support. På fritiden er hun revisor for en frivillig organisasjon, og trives også godt i skog og mark.

Elisabeth P. Stavik
Elisabeth P. StavikLicense Advisor
Elisabeth jobber som lisensrådgiver i software-teamet til ALSO, og er en kløpper på moL, OV og OVS. Hun har flere års erfaring som lisensrådgiver med 3D-lisenser his Dassault Systemes i Paris. Når hun ikke er på kontoret, er hun som regel å finne på en yogamatte eller på hesteryggen.

Tlf: 951 23 305
Send e-post
TLF: 466 30 573
send e-post
TLF: 484 02 794
send e-post

Produktspesialist

Thomas S. Pichler
Thomas S. PichlerPre-Sales & Product Specialist Security
Thomas jobber med flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Sophos, Thycotic, Mimecast og CommVault. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT bransjen, og har jobbet for flere av de største aktørene innen kommunikasjon og infrastruktur på både leverandør og forhandlersiden. Thomas liker å snekre og fikse ting i hus og hytte, og har fra tidligere utdannelse som bilmekaniker og maskiningeniør.
Arne Martin Magnussen
Arne Martin MagnussenPre-Sales & Product Specialist
Arne er ALSO sin Azure ekspert og er pre-sales produktspesialist med bakgrunn som konsulent i små og store datasenter løsninger. Han har også bakgrunn fra løsninger som er jordbaserte, i skyen og dem som er ett sted midt i mellom. Arne har også erfaring som instruktør og leder og har blant annet jobbet som lærer.

TLF: 945 20 906
Send e-post
TLF: 922 66 234
Send e-post

Koordinator

Trine Botten Karlsson
Trine Botten KarlssonMarketing Coordinator - Consumptional Business
Trine er Marketing Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med koordinering av arrangementer, nettside, nyhetsbrev og mye mer. Hun har en bachelor som Industriell Design ingeniør og har et fordypningsår med Informasjonsteknologi. Du ser hun som oftest med et smil om munnen og hun har et stort konkurranseinstinkt med interesser som volleyball og gaming.

Kristin Bøhn
Kristin BøhnISV Coordinator
Kristin er ISV Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med flere leverandører i ulike produktkategorier som backup, sikkerhet, GDPR og telefoni. Hun har bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra Høyskoelen Kristiania. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder og accountmanager mot IT-bransjen.

 

Frida Olsen
Frida OlsenMarketing Manager
Frida har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra BI, og har erfaringer fra startup bransjen med hovedoppgaver innenfor markedsføring og salg av markedspakker B2B og B2C. På fritiden liker jeg å stå slalom/ randonee og spise god mat og drikke.
Tlf: 980 75 393
Send e-post
Tlf: 478 32 537
Send e-post
Tlf: 478 89 705
Send e-post