Kontakt oss2018-11-28T10:54:19+00:00

Kontakt oss

Leder

Lisa Cornut
Lisa CornutHead of Consuptional Business
Lisa er Head of Consumptional Business og har ansvaret for strategi og utvikling av den tjenestebaserte forretningen i ALSO Norge. Hun har en Mastergrad i Management fra KEDGE Business School i Frankrike, og har tidligere hjulpet hennes kunder med den digitale transformasjons reisen ved implementering av Robotic Process Automation løsninger. Med mine særdeles kulturelle og fine franske gener har dessverre noen uønskede ord og formuleringer satt seg i strupen min, og hvis jeg en sjelden gang mister beherskelsen, så blir ikke språket noe særlig fint å høre på.
Tlf: 400 98 636
Send e-post

Produktsjef / salg

Kjell Rune Sannes
Kjell Rune SannesProduct Manager, ALSO Cloud Marketplace
Kjell Rune er produktsjef for ALSO Cloud Marketplace med ansvar for å holde seg oppdatert på funksjonalitet og tjenester som er til nytte for våre forhandlere. Han har en bachelorgrad i International Business Fra Leeds Beckett University og har tidligere jobbet i SMB-avdelingen til Microsoft. Når Kjell Rune lager pizza lager han denne fra bunn av, i motsetning til teamets selvutnevnte kokk – Sindre, som kjøper ferdigbunn.
Tlf: 941 99 828
Send e-post
Sindre Kirksæther
Sindre KirksætherProduct Manager - Security
Sindre er produktsjef for Security i ALSO med ansvar for flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Symantec, F-Secure, Commvault, Thycotic. Han har en bachelorgrad i Medievitenskap fra Universitetet i Bergen og har flere års erfaring fra B2B salg. Til daglig er Sindre veldig glad i å lage mat og har fra tidligere en utdannelse som kokk.

Tlf: 67 11 40 77
Send e-post
Måns Hallstrom
Måns HallstromCloud Sales Specialist
Måns er Cloud Sales Specialist med fokus på at utvikle våre partnere i den retningen IT bransjen er på vei. Han har tidligere jobbet på SMB teamet til Microsoft.
Etter jobb jobber han også som coach for Det Norske Landslaget i Seiling.

Tlf: 33 44 95 22
Send e-post

Produktspesialist

Thomas S. Pichler
Thomas S. PichlerPre-Sales & Product Specialist Security
Thomas jobber med flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Sophos, Thycotic, Mimecast og CommVault. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT bransjen, og har jobbet for flere av de største aktørene innen kommunikasjon og infrastruktur på både leverandør og forhandlersiden. Thomas liker å snekre og fikse ting i hus og hytte, og har fra tidligere utdannelse som bilmekaniker og maskiningeniør.
Tlf: 945 20 906
Send e-post
Arne Martin Magnussen
Arne Martin MagnussenPre-Sales & Product Specialist
Arne er ALSO sin Azure ekspert og er pre-sales produktspesialist med bakgrunn som konsulent i små og store datasenter løsninger. Han har også bakgrunn fra løsninger som er jordbaserte, i skyen og dem som er ett sted midt i mellom. Arne har også erfaring som instruktør og leder og har blant annet jobbet som lærer.

Tlf: 922 66 234
Send e-post

Koordinator

Yandeh Khan
Yandeh KhanISV Coordinator, ALSO Cloud Marketplace
Yandeh er ISV Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med flere leverandører i ulike produktkategorier som backup, sikkerhet, GDPR og telefoni. Hun har bachelor i PR & Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og er opptatt av kommunikasjon og teknologi. Ellers elsker hun mat, musikk og en god solskinnsdag!

Tlf: 939 48 868
Send e-post
Trine Botten Karlsson
Trine Botten KarlssonMarketing Coordinator Software
Trine er Marketing Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med koordinering av arrangementer, nettside, nyhetsbrev og mye mer. Hun har en bachelor som Industriell Design ingeniør og har et fordypningsår med Informasjonsteknologi. Du ser hun som oftest med et smil om munnen og hun har et stort konkurranseinstinkt med interesserer som volleyball og gaming.
Tlf: 980 75 393
Send e-post

Lisens

Tonje Amundsen
Tonje AmundsenSoftware License Advisor
Tonje er Software License Advisor og sitter i ALSO sitt Software team på Lysaker. Hun kan hjelpe deg med spørsmål vedrørende lisensiering av Adobe, Microsoft og F-Secure. Om du ringer vår Software-linje er det stor sannsynlighet for at det er denne Larviksjenta du møter i den andre enden.
Tlf: 67 11 40 51
Send e-post
Lene Tangen
Lene TangenLicense Specialist
Lene er teamets gledesspreder, og har spredt glede og lisenskunnskap til hele bransjen i over 17 år! Vi skulle gjerne sagt at Lene er sprudlende happy 365 dager i året, men hun lider dessverre av After Vacation Grumpiness Syndrome. Heldigvis tar det ikke mange telefonene før smilet er tilbake igjen.
Tlf: 67 11 40 91
Send e-post
Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.