Kontakt oss

kontak oss

Leder

Lisa Cornut
Lisa CornutHead of Consumptional Business
Lisa er Head of Consumptional Business og har ansvaret for strategi og utvikling av den tjenestebaserte forretningen i ALSO Norge. Hun har en Mastergrad i Management fra KEDGE Business School i Frankrike, og har tidligere hjulpet hennes kunder med den digitale transformasjons reisen ved implementering av Robotic Process Automation løsninger. Med mine særdeles kulturelle og fine franske gener har dessverre noen uønskede ord og formuleringer satt seg i strupen min, og hvis jeg en sjelden gang mister beherskelsen, så blir ikke språket noe særlig fint å høre på.
Tlf: 400 98 636
Send e-post

Produktsjef / salg

Måns Hallström
Måns HallströmCloud Sales Specialist
Måns er Cloud Sales Specialist med fokus på at utvikle våre partnere i den retningen IT bransjen er på vei. Han har tidligere jobbet på SMB teamet til Microsoft.
Etter jobb jobber han også som coach for Det Norske Landslaget i Seiling.

Tlf: 33 44 95 22
Send e-post
Monica Lund Kristiansen
Monica Lund KristiansenCloud Sales Specialist
Monica er Cloud Sales Specialist med focus på ALSO Cloud Marketplace og SPLA. Siden hun startet sin karriere i Microsoft i 2007 har hun jobbet som Microsoft lisens spesialist og rådgiver hos både distributør og forhandlere. Hun har ett brennende konkurranse instinkt og blir veldig glad når noen har lyst til å utfordre henne i ett slag Backgammon.
Tlf: 91 14 63 97
Send e-post
Lene Tangen
Lene TangenSPLA & Cloud Sales Specialist
Lene er teamets gledesspreder, og har spredt glede og lisenskunnskap til hele bransjen i over 17 år! Vi skulle gjerne sagt at Lene er sprudlende happy 365 dager i året, men hun lider dessverre av After Vacation Grumpiness Syndrome. Heldigvis tar det ikke mange telefonene før smilet er tilbake igjen.
Tlf: 67 11 40 24
Send e-post
Mathias Borse
Mathias BorseCloud Sales Specialist
Mathias er Cloud Sales Specialist med fokus på å utvikle våre partnere innenfor Azure. Han har tidligere jobbet som selger i telekombransjen for PowerTech/Broadnet mot SMB markedet og videre mot Large Accounts kunder i Europa. Fritiden til Mathias går som regel til sportslige aktiviteter, mat og turer. Mathias har spilt golf siden han var 6 år.
Tlf: 91 52 04 38
Send e-post
Sindre Kirksæther
Sindre KirksætherProduct Manager - Security
Sindre er produktsjef for Security i ALSO med ansvar for flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Symantec, F-Secure, Commvault, Thycotic. Han har en bachelorgrad i Medievitenskap fra Universitetet i Bergen og har flere års erfaring fra B2B salg. Til daglig er Sindre veldig glad i å lage mat og har fra tidligere en utdannelse som kokk.

Tlf: 67 11 40 77
Send e-post

Produktspesialist

Thomas S. Pichler
Thomas S. PichlerPre-Sales & Product Specialist Security
Thomas jobber med flere kjente sikkerhetsleverandører som f.eks: Sophos, Thycotic, Mimecast og CommVault. Han har mer enn 20 års erfaring fra IT bransjen, og har jobbet for flere av de største aktørene innen kommunikasjon og infrastruktur på både leverandør og forhandlersiden. Thomas liker å snekre og fikse ting i hus og hytte, og har fra tidligere utdannelse som bilmekaniker og maskiningeniør.
Tlf: 945 20 906
Send e-post
Arne Martin Magnussen
Arne Martin MagnussenPre-Sales & Product Specialist
Arne er ALSO sin Azure ekspert og er pre-sales produktspesialist med bakgrunn som konsulent i små og store datasenter løsninger. Han har også bakgrunn fra løsninger som er jordbaserte, i skyen og dem som er ett sted midt i mellom. Arne har også erfaring som instruktør og leder og har blant annet jobbet som lærer.

Tlf: 922 66 234
Send e-post

Koordinator

Yandeh Khan
Yandeh KhanISV Coordinator, ALSO Cloud Marketplace
Yandeh er ISV Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med flere leverandører i ulike produktkategorier som backup, sikkerhet, GDPR og telefoni. Hun har bachelor i PR & Markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI og er opptatt av kommunikasjon og teknologi. Ellers elsker hun mat, musikk og en god solskinnsdag!

Tlf: 939 48 868
Send e-post
Trine Botten Karlsson
Trine Botten KarlssonMarketing Coordinator - Consumptional Business
Trine er Marketing Coordinator i ALSO sitt Software team, og jobber med koordinering av arrangementer, nettside, nyhetsbrev og mye mer. Hun har en bachelor som Industriell Design ingeniør og har et fordypningsår med Informasjonsteknologi. Du ser hun som oftest med et smil om munnen og hun har et stort konkurranseinstinkt med interesser som volleyball og gaming.

Tlf: 980 75 393
Send e-post

Lisens

Tonje Amundsen
Tonje AmundsenSoftware License Advisor
Tonje er Software License Advisor og sitter i ALSO sitt Software team på Lysaker. Hun kan hjelpe deg med spørsmål vedrørende lisensiering av Adobe, Microsoft og F-Secure. Om du ringer vår Software-linje er det stor sannsynlighet for at det er denne Larviksjenta du møter i den andre enden.
Tlf: 67 11 40 51
Send e-post
Samira Suleiman
Samira SuleimanSoftware License Advisor
Samira er Software License Advisor og kan hjelpe deg med spørsmål vedrørende lisensiering av Microsoft. Hun har en bachelor i Internasjonal Markedsføring og er den yngste i Software teamet. På fritiden er hun veldig glad i musikk og et godt glass rødvin, men hun tar gjerne en telefon fra deg hvis du ringer Software-linja.
Tlf: 67 11 40 88
Send e-post