DocuSign
available-in-the-ALSO-Cloud-black

DocuSign er en eSignatur programvare som gjør det enkelt å signere, sende og forvalte dokumenter til enhver tid, hvor som helst på alle enheter. Du kan laste ned appen til din smarttelefon eller nettbrett hvor du kan se, signere og administrere dokumenter. Det erstatter utskrift, fax og skanning av dokumenter.

DocuSign passer til organisasjoner i alle størrelser og industrier. Alle som jobber med kontrakter, godkjenninger og forvaltning av dokumenter oppnår bedre arbeidsflyt ved å bruke produktet. I tillegg til å ha høy sikkerhet, fungerer DocuSign med andre apper, da det er integrert med Microsoft, Google og Apple. Dokumentene lagres i Docusign-skyen som har datasentre i Tyskland, Nederland og Frankrike.

ØKT PRODUKTIVITET

Ved at DocuSign erstatter utskrift, fax og skanning er det mange steg i en signeringsprosess som elimineres. Sluttkunden, som kan være organisasjoner i alle størrelser og industri sparer utrolig mye tid som heller kan gå til å gjøre produktivt arbeid.

DET ER UTROLIG ENKELT

Det er lett å installere, lære og bruke. Det har lave etableringskostnader og krever lite tid til opplæring. Samtidig så har den høy sikkerhet fra en trygg leverandør. Den er effektiv for alle parter involvert ved at det kun trengs at en part har produktet.

EKSTRA INNTEKTER PÅ EKSISTERENDE KUNDER

Som forhandler har du muligheten til å tilby kunden din merverdi, samtidig som du får nye inntekter på dine eksisterende Microsoft kunder.

Velg kilde og lagringsplass

Du kan laste opp Word, PDF og andre typer dokumenter, enten fra datamaskinen eller fra fildelingssider. Dokumenter lagres i DocuSign-skyen og kan enkelt flyttes til dine fildelingsnettsteder.

Dokumenter som vedlagt nettsider

DocuSign PowerForms lar deg lage signerbare dokumenter som du kan legge til på din nettside eller portal for å gi dine signaturer på forespørsel selvbetjening.

Kommentarer

Avsendere og mottakere kan legge inn kommentarer, spørsmål og svar i dokumenter og bli varslet i sanntid om nye kommentarer og svar.

Send som bulk

Du kan sende det samme dokumentet til et stort antall mottakere og spore som svarer.

Maler

Du kan opprette gjenbrukbare maler som lagrer koder og feltplassering, arbeidsflyt, tilpasset merkevarebygging og andre innstillinger.

NB!

DocuSign Business Pro Marketplace Edition i ALSO Cloud Marketplace har bindingstid på 1 år og man må bestille minimum 2 lisenser.

Last ned vårt gratis battlecard om DocuSign

Last ned her!

Last ned vårt gratis produktark for salg om DocuSign

Last ned her!

Last ned vårt gratis tekniske produktark om DocuSign

Last ned her!

Last ned vår gratis FAQ om DocuSign

Last ned her!
×

Last ned vår gratis Battlecard om DocuSign

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Last ned vår gratis Produktark til salg om DocuSign

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Last ned vår gratis Tekniske Produktark om DocuSign

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Last ned vår gratis FAQ om DocuSign

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller