signNow tilbyr en prisbelønt løsning for e-signatur som brukes av millioner av mennesker over hele verden for å redigere, signere og sende dokumenter for signatur på hvilken som helst enhet, stasjonær eller mobil.

signNow gir deg muligheten til å forenkle signering og administrasjon av dokumenter online. Den gjøre teamene dine mer produktive,
og enkelt integreres i appene du bruker og elsker. signNow er en løsning for e-signatur som skaleres sammen med arbeidsflyten din.

Nøkkelfunksjoner

E-signering i en rollebasert rekkefølge.
Sende masseinvitasjoner
Delte mapper for grupper
Utfyllbare felter og dropdowns for undersøkelser
Dokumentrevisjon oversikt
Merket arbeidsflyt

Målgruppe

Forsikringsselskap i alle størrelser
Universiteter og skoler
Politi og brannvesen
HR og juridiske kontorer
Sykehus og laboratorier
Eiendomsektoren
Eventselskap

Sikkerhet & compliance

HIPAA

PCI DSS

SOC 2 Type II

21 CFR Part 11

GDPR

200+ integrasjoner, inkludert:

Salesforce – NetSuite

Oracle – Google

G Suite – Dropbox

Autodesk – Slack

Microsoft – MS365, Dynamics, Teams

signNows stasjonære løsning synkroniseres øyeblikkelig med mobilappen. Det betyr at brukere kan begynne å redigere dokumenter på kontoret og fullføre fra mobilen sin, selv om du er frakoblet. All data lagres sikkert i en privat sky og synkroniseres umiddelbart med signNow-nettverket så snart tilkoblingen er gjenopprettet.

Godkjenn dokumenter på hvilken som helst enhet på få sekunder

Gi brukerne mulighet til å lage sin juridisk bindende e-signatur en gang, og bruk den når som helst for å signere et dokument i fremtiden. De kan tegne eller skrive signaturen, eller laste opp et bilde ved hjelp av en mobil enhet eller stasjonær datamaskin.

Gjør det lettere å e-signere for dine kunder.

Automatisert veiledning gjør e-signering enkelt selv for uerfarne brukere. For eksempel kan du merke felt med korte instruksjoner for ekstra klarhet. Hvis du forhåndsinnstiller felt etter behov, kan du være sikker på at ingen av feltene kan hoppes over av underskrivere.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Når du bestiller kan du velge å få en 30 dagers gratis prøveperiode, ta kontakt ved spørsmål.

Se Priser

Hvordan komme i gang med signNow

Oppdag hvordan du kan begynne å bruke signNow enkelt! Send dokumenter for e-signering, opprett team og legg til teammedlemmer, lag maler for gjenbruk av de vanligste dokumentene dine.

Signer dokumentene dine når som helst og hvor som helst med signNow

Signer og send dokumenter for signering på kontoret eller mens du er på farten, selv offline. Det er enkelt å opprette digitale dokumenter og gjenbrukbare maler for flere underskrivere. Samarbeid om dokumenter med lagkamerater på et enkelt og sikkert sted. Gled kunder med en intuitiv signeringsopplevelse, og få signerte dokumenter på få minutter.

signNow på hjemmekontor

Uansett om du er en nybegynner på hjemmekontor eller har gjort det lenge, så hjelper signNow deg med å holde deg produktiv.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller