Dette er ALSO

ALSO leverer helhetlige IKT-løsninger til B2B-forhandlere. Vi dekker hele verdikjeden og bidrar med hardware, logistikk, finansiering, software, rådgivning, digitaliseringstjenester og ettermarkedsløsninger for å gi merverdi til våre kunder og partnere. ALSO har 4.500 ansatte i 23 Europeiske land og hovedkontoret ligger i Sveits. Med en stadig voksende produktportefølje jobber vi for at du som forhandler skal få en enklere hverdag og at dine kunder skal få skreddersydde løsninger. 

Hvorfor velge ALSO?

Personlig kontakt

Hos ALSO selger vi ikke bare lisenser – vi leverer skreddersydde IT-løsninger. Hos oss møter du dyktige sparringspartnere som forstår utfordringene og behovene du har og hvilke tjenester du trenger for å øke lønnsomheten. 

De tjenestene du trenger, når du trenger dem

I ALSO tilbyr vi en konsumbasert forretningsmodell. Det betyr at du betaler kun for de tjenestene du bruker, når du bruker dem. Du trenger ikke kjøpe en dyr tjeneste du ikke vet om du kommer til å bruke. I ALSO Cloud Marketplace kan du enkelt bestille de tjenestene du trenger, helt enkelt. Mange av våre tjenester tilbyr også null bindingstid, slik at du kan avbestille varen når du ikke lenger har behov for den. Resultatet er økt skalerbarhet, fleksibilitet og lavere kostnader. 

En stor og voksende produktportefølje

ALSO tilbyr over 200.000 ulike produkter og tjenester fra over 300 produsenter, inkludert globale markedsledere og norske utviklere, slik at du kan finne de produktene som passer til ditt behov. Porteføljen vokser stadig for å reflektere behovene i markedet. 

24/7 Markedsplass

ALSO Cloud Marketplace er en helautomatisk, skybasert markedsplass hvor du får tilgang til løsninger fra en rekke leverandører. En tjeneste bestilles og aktiveres i løpet av få minutter. Les mer om ALSO Cloud Marketplace her.

Utvikling og opplæring

Vi ønsker å bidra til den faglige utviklingen til våre partnere. Derfor har vi et bredt tilbud av kurs, webinarer og sertifiseringer, for å holde deg oppdatert på de mulighetene våre produkter og tjenester kan gi. Se her for kommende kurs.

ALSO Partner Logo

Hva kan vi hjelpe deg med?