Compello

En ting er sikkert og det er at ting forandrer seg. Det kommer nye betalingsløsninger, nye fakturakanaler og nye krav fra myndighetene. Digitalisering, automatisering og dataanalyse skaper også helt nye muligheter. I Compello jobber de kontinuerlig med dette slik  at de kan gi sine kunder de beste og riktige løsningene til enhver tid. Deres misjon er å få ting til å spille sammen.

Compello automatiserer tidkrevende og manuelle oppgaver, slik at regnskapsavdelingen får frigjort tid til oppgaver av mer regnskapsessig art.

De gjør det lettere å samle nøkkelinformasjon og med alle nøkkeltall samlet i ett dashbord får du bedre oversikt og full kontroll på likviditeten.

Dette tilbyr de sine kunder:

  • Raskere innfordring og mer fornøyde brukere
  • Bygd for digitalisering og automatisering
  • Reduser feilrate, svindel og tidsbruk på innkommende fakturaer
  • Spar miljøet

Produkt:

Fakturagodkjenning:

Med Compello Fakturagodkjenning as a Service har de revolusjonert tilgangen til fakturagodkjenning i SMB markedet. Løsningen er en fleksibel webtjeneste som gir deg og din bedrift raskere kontroll, bedre oversikt og kostnadsbesparelser – allerede fra første dag.

Du får en standardisert løsning som dekker dine behov for elektronisk fordeling og godkjenning av fakturaer. Compello fakturagodkjenning er sømløst integrert mot over 35 forskjellige ERP systemer

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i ALSO Cloud Marketplace)

Se priser

Compello Fakturagodkjenning – Få oversikt og kontroll, spar tid, penger og miljøet

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller