Drops logo

Om løsningen

DROPS SharePoint er en ferdig SharePoint løsning som inneholder Intranet, CRM, Dokumenthåndtering, Prosjekt og Avvikshåndtering.

Ser du etter et arbeidsverktøy som effektiviserer samarbeid internt i bedriften? Et verktøy som tilrettelegger for god informasjonsflyt og gir full oversikt over dokument, prosjekt, kunder og avviksbehandling? Da bør du se nærmere på på denne løsningen. Se gjerne den tre minutters videoen som ligger lengre ned på siden.

Drops mockup

Intranett

I DROPS SharePoint har en mulighet til flere intranett, både som forside for firma og forside for en avdeling. Løsningen er meget fleksibel og kan lett bygges ut med mer innhold.

CRM

Løsningen gir deg en funksjonsrik CRM-løsning som hjelper deg å holde oversikt over alle dine kontakter. Benytter du allerede et CRM system i din bedrift i dag, kan dette integreres mot DROPS SharePoint slik at du slipper å dobbeltføre informasjon.

Dokumenthåndtering

DROPS SharePoint gir din bedrift mange muligheter for lagring av dokument. Fokuset er brukervennlighet. Dokumenter organiseres i avdelinger og prosjekter med tilhørende tilgangskontroll, versjonshåndtering og full indeksering. På denne måten blir alle dokumenter lett tilgjengelige og søkbare.

Prosjektstyring

Gjennom ulike prosjektrapporter gir løsningen deg totaloversikten du trenger. Ett enkelt startbilde viser deg status på alle prosjekt. Her kan du filtrere og sortere på status, avdeling, prosjekttype med mer. Løsningen gir deg også oversikt over oppgaver på tvers av prosjekt i en og samme liste.

Avvikshåndtering

DROPS SharePoint gir deg et verktøy for registrering og behandling av avvik. Her kan alle ansatte registrere avvik, men de behandles og avsluttes sentralt. Egne oppfølgingsoppgaver kan knyttes opp til hvert enkelt avvik. Avvik kan knyttes opp mot; avdeling, prosjekt og dokument.

DROPS Boks og DROPS Post

Enkelt legg inn e-post, vedlegg i e-post eller flere dokumenter samtidig ved å bruke DROPSBoks eller DROPSPost. Dra e-post vedlegg til DROPSBoks, sett knagger og velg om filen skal legges til et kontaktkort i CRM eller på et prosjekt.

Håndbøker

I løsningen kan du bygge opp egne håndbøker innenfor temaet personalhånbok og HMS håndbok. Du kan enkelt legge til flere temaer eller redigere sider.

Videreutvikling

Løsningen leveres som standardløsning, men du har mulighet til å gjøre endringer. Vi kan lage ekstra moduler eller knytte den sammen med andre system via integrasjon.

Enkel administrasjon

Fokuset vårt har vært brukervennlighet også for administrator. En kan på en enkel og trygg måte legge til avdelinger, brukere og tilganger. Få en demo og se selv.

Drops produktark

Last ned vårt gratis informasjonsskriv om DROPS

Last ned her!

Last ned vårt gratis produktark om DROPS

Last ned her!
×

Last ned vårt gratis informasjonsskriv om DROPS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
×

Last ned vårt gratis produktark om DROPS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Demonstrasjonsvideo – Drops SharePoint

Forenklet brukergrensesnitt for administratorer og brukereav SharePoint. Intranett, dokumenthåndtering og prosjektstyring.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller