sharecontrol logo

DIN ARBEIDSPLASS I SKYEN

Available in the ALSO Cloud

Share Control utvikler «out-of-the-box» løsninger for SharePoint.

Office 365 tilbyr en av de beste plattformene for samhandling, og sammen med ShareControl vil du ha alle dine bedrifts- og regnskapsdokumentasjon, styredokumenter og kontrakter organisert og lagret ordentlig.

ShareControl har løsninger til alle bedriftsstørrelser for økonomi og regnskap, styret og kontrakter, samt kombinerte løsninger for små bedrifter.

Vi tror at fremtiden er i skyen, hvor informasjon er lett tilgjengelig fra hvor som helst, og hvor dine data eies av deg og beskyttes av Microsoft, som en av de beste på sikkerhet. Du får en strukturert måte å jobbe på med dokumentene dine, med full innsikt og kontroll over alt innhold. Enkelt filsøk. Bedriften din vil dra nytte av økt effektivitet med reduserte kostnader. Vi hjelper deg å utnytte din Office 365.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

ShareControl IFRS 16

ShareControl har utviklet en ny SharePoint add-in på Office 365 plattformen for bruk hos bedrifter. Det er en fagapplikasjon som håndterer de omfattende reglene etter IFRS 16. Verktøyet håndterer leiekontrakter ved innsamling, organisering, prosessbehandling og neddiskonterer leieforpliktelsen etter IFRS 16. Alle børsnoterte selskaper og andre som rapporterer etter IFRS, eller ønsker å vise IFRS informasjon må ha modeller for beregningen.

ShareControl Finance

Bedriftens økonomiløsning som bidrar til å effektivisere arbeidsprosesser og forbedre intern dokumentkontroll. Løsningen leveres med komplett sett av dokumentbibliotek og funksjoner som er tilgjengelig i ShareControl, med fokus på samhandling, ideelt for bedrifter, organisasjoner og økonomi- og regnskapsavdelinger som ønsker å håndtere egen dokumentasjon og tidsfrister. Det innebygde kunnskapsoppslaget gir også tilgang til avanserte Excel avstemminger, spesifikasjonsark og maler som forbedrer avslutningsprosessen og gir bedre innsikt i de ulike konti.

ShareControl Board

Oppbevar all styredokumentasjon og møtepapirer på et sted. Enkel og sikker tilgang for alle styremedlemmer, ingen grunn til å sende filer over e-post. Inkluderer et dashbord som viser kommende og sist avholdte møter, med enkel tilgang til filene for hvert møte.

ShareControl Contract

Oppbevar og håndter alle dine avtaler og kontrakter på et sted. Håndtering av kontrakter er en viktig oppgave for enhver bedrift. Vår Add-in organiserer dine kontrakter og holder styr på kontraktsforpliktelser, reguleringstidspunkt, slik at ingen kontrakt forblir ubehandlet og glemt. Inkluderer et dashbord med komplett oversikt over alle kontrakter, noe som gjør det enkelt å ha kontroll og følge opp. Enkelt å ta ut kontraktsdata i Excel.

ShareControl Basic og Basic+

Kombinert løsning for småbedrifter som ønsker å organisere dokumentasjon og samhandle i skyen. Vår Add-in kommer med flere standard dokumentbibliotek med muligheten å lage flere for å dekke deres behov. Basic og Basic+ er lettere versjoner av ShareControl Finance, Board og Contract.

Videoer og Webinar

En kort demonstrasjon av ShareControl IFRS

16-tillegg for Office 365 / SharePoint Online.

ShareControl – Finance

ShareControl – Board

ShareControl – Contract

ShareControl – Basic & Basic+

Opptak av webinar
Forhandlerwebinar

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller