Vade for Microsoft 365 tilbyr en egen brukeropplevelse og den beste beskyttelsen drevet av kunstig intelligens. Vade integreres sømløst med Microsoft 365 via en API-basert arkitektur, uten forstyrrelser for kundenes e-postflyt. Som et resultat er MSP-er i stand til å forbedre Microsoft 365-sikkerheten med AI-basert trusselgjenkjenning.

Vade Secure for Microsoft 365 blokkerer avanserte angrep fra den første e-posten. Dette er takket være maskinlæringsmodeller som utfører sanntids atferdsanalyse av hele e-posten, inkludert eventuelle nettadresser og vedlegg. Ved å utnytte data fra mer enn 600 millioner innbokser, registrerer og stopper vår AI alle trusler før, under og etter angrep.

Multi-faceted Anti-Phishing

Utfører en sanntids, flerlags atferdsanalyse av e-postadressen og URL-en, etter eventuelle omdirigeringer for å avgjøre om den siste siden er falsk. Maskinlæringsmodeller analyserer 47 funksjoner i e-postadressen og URL-en for skadelig atferd, mens algoritmer for computer vision skanner etter modifiserte logoer, QR-koder og andre bilder som ofte brukes i phishing-angrep.

Banner-Based Anti-Spear Phishing

Uovervåket avviksgjenkjenning og naturlig språkbehandling skanner etter mønstre, anomalier og atferd som er vanlig i e-post med spear phishing. Hvis det er mistanke om spear phishing, vises et banner i e-posten som varsler brukeren.

Behavioral-Based Anti-Malware

Utfører omfattende analyse av det orginale innholdet og konteksten til e-post og vedlegg for å identifisere ukjent, polymorphic malware. Dette gjøres uten de lange forsinkelsene som kreves av sandboxing-teknologier.

Auto and One-click Remediation

Vade utvider trusselgjenkjenning med behandling av trusler etter levering. Med en sanntidsvisning av globale trusler lærer motoren kontinuerlig og vil automatisk fjerne trusler fra brukerinnbokser. Administratorer kan også rette opp meldinger manuelt med ett klikk.

Vade for Microsoft 365 er enkel å aktivere, og krever bare noen få klikk og ingen endringer i MX. Det er en løsning med lite vedlikehold som ikke krever opplæring av sluttbrukere og ingen komplekse konfigurasjoner, slik at MSP og IT-administratorer bruker mindre tid på administrering og mer tid på å fokusere på kjernemål.

Native brukeropplevelse – La sluttbrukere fortsette å jobbe i Microsoft 365, uten å kreve en egen karantene.

Insider Threat Protection – Skann intern e-posttrafikk for å beskytte mot angrep internt fra kompromitterte M365-kontoer.

Skalerbarhet og sikkerhet – Vade er hostet på Microsoft Azure og dermed vil du dra nytte av skyplattformens skalerbarhet og ekstra sikkerhetsfunksjoner.

NFR-lisens – Motta en gratis NFR-lisens i ett år for å beskytte de ansattes epost mens du får erfaring med å trygt selge produktet. Finn NFR lisensen i ALSO Cloud Marketplace ved å trykke på knappen under.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se Priser
Se NFR lisens

Real-time Phishing Detection

Spear Phishing Detection

Phishing Remediation

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller