nexetic logo

CLOUD BACKUP ALSO Cloud

Nexetic tilbyr ubegrenset backup av data som lagres i Finland. Løsningen er enkel å bruke og compliant i henhold til det nye GDPR lovverket. Velg mellom Endpoint Shield for Workstation eller Online Server Backup for Windows maskiner.

Med en økende trussel for ransomware er den beste måten å beskytte virksomheten din å ha regelmessig oppdatert backup av dataen din.

Nexetic Oy er en nordisk virksomhet etablert 2009 med hovedkontor i Espoo Finland, som utelukkende fokuserer på backup løsninger for Europeiske virksomheter på grunnlag av de nye EU bestemmelsene nærmere kjent som General Data Protection Regulation (GDPR).

Endpoint Shiled Protection

Nexetic’s Shield Endpoint Backup tilbyr ubegrenset backup av workstation som lagres på datasenter i Finland. Det beskytter mot tyveri, uhell, hardware feil og ransomware. Det er utrolig enkelt å installere og du kan aktivere enkelte verktøy, som da kjøres automatisk av seg selv. Det er kontinuerlig automatisk backup hvert 15.min og nye oppdateringer gjøres automatisk. Det er praktisk satt opp til å være usynlig for sluttbrukeren, så det fungerer i bakgrunnen. I tillegg er all dataen og kommunikasjon for dataoverføringen end-to-end kryptert, som gir deg 100% trygghet. Prøv Nexetic Endpoint Shield gratis i en måned!

Følgende operativsystemer støttes:

  • PC: Windows Vista, 7, 8 og 10
  • Mac: Mavericks (10.9), Yosemite (10.10), El Capitan (10.11), Sierra (10.12), High Sierra (10.13)

Online Server Backup

Nexetic tilbyr også sin Online Server Backup, en automatisk Cloud Backup for Windows maskiner. Ettersom sikkerhetskopieringen er automatisert, er ingen brukerinteraksjoner nødvendig. Programvaren kan sikkerhetskopiere alle slags databaser og filformater. I tillegg kan åpne og låste filer sikkerhetskopieres ved hjelp av Shadow Copy-funksjonaliteten. All data i backupen er kryptert mens de fortsatt er på bedriftsserveren, før de sendes ut til Nexetic backup serveren.

Følgende operativsystemer støttes:

  • Windows Server 2008 – 2012 R2 (32/64 bit)
  • Windows Server 2016 (64 bit)

Shield Backup Microsoft 365

Med Nexetic Shield Backup Microsoft 365 får du sikker backup av Microsoft 365 som lagres trygt på datasentre i Finland. Denne løsningen inkluderer backup av Exchange, OneDrive og SharePoint. Du trenger ikke installere noe programvare. Med ett klikk kan du slå på sikkerhetskopiering for alle brukere og alle dataene dine i Microsoft 365.

Du kan logge inn på Shield Microsoft 365-portalen med Microsoft 365 kontoen din. Der har du oversikt over alle datamaskinene i selskapet, og kan for eksempel overvåke sikkerhetskopieringer og legge til nye brukere. Når Microsoft 365 opplever tekniske problemer, så kan du logge på Nexetic portalen og få tilgang til all informasjonen. Alle data er end-to-end kryptert under overføringen og i datasentrene.

Prøv Nexetic Shield Backup Microsoft 365 gratis i 14 dager!

Hvordan bestille Nexetic på ALSO Cloud Marketplace

Du kan enkelt bestille Nexetic fra ALSO Cloud Marketplace og Prøv Nexetic Endpoint Shield gratis i en måned!. Det eneste du trenger å gjøre for å få en gratis prøveperiode er å gå inn på ALSO Cloud Marketplace, bestille tjenesten og flytte «Billing Start Date» frem en måned. Etter prøveperioden er over vil abonnementet fortsette automatisk som en kjøpt faktureringstjeneste.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

EFFORTLESS!

Helautomatisk. Utrolig lett å bruke. Automatisk implementering, konfigurasjon og opdateringer. Ikke kast bort tiden på vedlikehold!

UNLIMITED!

Ubegrenset data. Ubegrenset versjonshistorikk. Ubegrenset filstørrelse og filtyper. Ubegrenset hastighet.

SAFE HAVEN!

Data Center Risk Index 2016, vurderer Finland som det sikreste datasenter i EU og fjerde sikreste i verden, derfor oppbevares alle Nexetic Backup Data kun i Finland.

IT JUST WORKS!

Installer og glem det! Hurtige sikkerhetskopier og restore evt. etter Ransomware. Optimert båndbredde bruk. Pålitelig og stabil. Gjennomsiktig for sluttbrukere.

Nexetic Advantage

WEBINAR MED FOKUS PÅ RANSOMWARE

Hvordan kan du hjelpe din kunde med å beskytte seg mot ransomware som stadig er i utvikling?

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller