FotoWare logo

Organiser, sorter, finn, del og lagre alt innhold trygt, enten det er den nyeste bedriftspresentasjonen eller det nyeste markedsføringsmaterialet eller grafikk som gjenspeiler din merkevare. Perfekt for team med knapp tid og en arbeidsplass der høyt tempo er normen framfor unntaket.

Med FotoWare kan kreative sjeler i teamet enkelt lage og oppdatere innholdet som salgsteamet skal bruke. Du kan følge med og godkjenne innholdet før det blir tilgjengelig til eksterne grupper. Du trenger ikke å være på kontoret for å få arbeidet gjort. Godkjenn og publiser innholdet med mobilappen mens du er på farten.

MED FOTOWARE KAN DU:

  • Automatisere traurige og repetitive oppgaver som er nødvendige for å organisere innholdet ditt.
  • Ha full kontroll over bedriftens filer- bruksrettigheter, hvor de publisert, og med mulighet for å inndra publiseringsrettigheter.
  • Last opp og del filer på farten med egne FotoWare-apper for mobile enheter
  • Lag effektive arbeidsflyter for å tilrettelegge samarbeid mellom avdelinger og med eksterne byråer
  • Få tilgang til mediafilene dine gjennom favorittverktøyene dine, slik som Microsoft PowerPoint, Word, og Adobe InDesign.

Hvis du trenger en kopi av firmalogoen eller et bilde i en bestemt størrelse, kan FotoWare gi deg en nedskalert versjon istedenfor en altfor stor, multi Illustrator-fil som krever spesiell programvare. Behold den originale filen i FotoWare og lag derivater etter behov.
Du trenger ikke engang å laste ned filene lokalt – du kan legge bilder direkte inn i et Word- eller PowerPoint-dokument med bare et par klikk. Det fungerer også med layouts i Adobe InDesign. Med FotoWares eksportwidget kan dine nettredaktører finne og publisere godkjente filer i løsningen.
Å ha muligheten til å dele filer med andre på en kontrollert og problemfri måte er viktig. Bruk albumer til å lage samlinger for individuelle prosjekter og del dem med de som arbeider på prosjektet, enten de tilhører organisasjonen eller ikke.

Bekymret for sikkerheten? Med FotoWare trenger du ikke lenger å bruke offentlige delingstjenester for å dele store filer. Lagre alt i FotoWare og inviter de du vil gi tilgang til å laste ned via en privat link.

Du kan få en gratis 30-dagers prøveperiode i ALSO Cloud Marketplace.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen).

Se priser

Beskriv & Organiser

Søk etter alt og finn det fort. Organiser alt på den måten du selv vil, legg til navn, nøkkelord og copyright eller sett opp egne metadata-skjemaer, og bli varslet når innhold endres.

Bruk filene dine overalt

Plasser bilder på nettsiden din, integrer med ditt CMS, plasser innhold i InDesign-layouter og rediger bilder i Photoshop med plugins for Adobe, eller legg til grafikk og bilder i Word og PowerPoint-dokumenter med plugins for Office.

Del og samarbeid

Send filer via e-post, lag og del albumer, styr tilgang til nedlasting og kommentering av innhold. Lag en selvbetjent portal for media filer som brukerne vil elske, og som øker effektiviteten og reduserer risikoen for at filer kommer på avveie.

Introduction to Digital Asset Management with FotoWare

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller