Printix logo

Printix er for bedrifter som ønsker en sky strategi, med muligheten til å omforme printer-infrastrukturen til en skytjeneste. Produktet gjør det mulig for kunder å installere, bruke og opprettholde et sky-styrt printermiljø. Det er raskt, effektivt og serverfritt.

Forenkle Printer Administrasjonen

I tillegg til å minimere den lokale IT infrastrukturen hjelper løsningen IT ansvarlige med å unngå problemer samt minimere kostnader som vanligvis er knyttet til print og vedlikehold av printermiljø. Produktet minsker de administrative kompleksitetene involvert i å håndtere ulike maskinvarer, programvarer, operativsystemer og leverandørspesifikke printerkrav. Printix hjelper deg også med å oppdage, definere og konfigurere printing køer.

Printix-Cloud-Print-Management
printix

Kraftig teknologi med skalerbar design

Printix sin kraftige skyteknologi er skalerbar etter design og kan håndtere et hvilket som helst antall brukere og skrivere. Manuell innsats er ikke nødvendig for å vedlikeholde Printix klient programvaren, da alle oppdateringer skjer automatisk. Behandling av utskrifter og printerjobber gjøres lokalt på datamaskinen, det er ikke er nødvendig med ekstra nettverksressurser for å overføre utskriften til en printerenhet. Dersom ønskelig, kan klienten også utføre utskrifter på kontoret.

Optimaliser skyintegrering og implementering

Utskrift burde være en av de mest grunnleggende prosessene for en bedrift. Printix er sømløst integrert med Azure AD og Google G Suite autentisering og Single Sign On via Office 365 eller G Suite. Klienten kan enkelt distribueres med Microsoft Intune, eller andre software deployment verktøy som støtter Microsoft Installer (MSI).

Printi Azure
Serverfri printing

Fjern printerservere og opprett en sikker, skybasert printer infrastruktur.

Forenkle printerhåndtering

Enkel å administrere og enkel å distribuere. Automatiske oppdateringer og selvbetjening.

Reduser kostnader

Reduser kostnadene knyttet til infrastruktur, tjenester, support og vedlikehold.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Printix webinar

Under dette webinaret vil du lære mer om Printix sin serverløse printerløsning. Moderne printing handler om å redusere kostnadene for utskrift, fjerne utskriftservere, automatisering av utskrift infrastrukturen og sørge for sikker printing fra hvilken som helst enhet til hvilken som helst skriver.

Printix Demo Video

I denne demovideoen lærer du å: Opprette en Printix-prøveperiode, installere den første Printix-klienten, å migrere din eksisterende utskriftsserver, å oppdage utskriftsinfrastrukturen, å administrere utskriftskøer og drivere, å jobbe med Secure Print, Mobile print og hvordan du planlegger en full distribusjon.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller