Available in the ALSO Cloud

LiveArena gir radikalt enkle, innovative og kostnadseffektive løsninger for å skape og levere live og on demand tradisjonelle TV-kanaler til en hvilken som helst enhet. Hvor som helst, når som helst.

LiveArena Broadcast leverer sikker styring, planlegging og levering av TV-lignende programmering for live og on demand-innhold på tvers av web- og mobilkanaler.

Ettersom innholdet ditt er identiteten din kan du nå utnytte innholdspotensialet ditt – og vi leverer de enkle verktøyene du trenger for å administrere det. Dagens publikum krever mer tilpasning på tvers av alle enheter. Derfor gir LiveArena Broadcast en enkel, lett konfigurerbar innholdsportal, slik at du kan gjøre din kanal din egen. Det er så enkelt, du kan være oppe og løpe på mindre enn en time.

Med LiveArena Broadcasting kan du programmere og levere din egen TV kanal. Du låser opp innholdspotensialet ved å gjøre det enkelt og kostnadseffektivt å produsere, administrere og levere live-hendelser. LiveArena Broadcasts end-to-end, på-demand-innholdshåndtering og arkivkapasitet gjør at du kan administrere alt innholdet ditt på ett sted – fra å fange levende hendelser til allerede produsert videoinnhold. Og alt innholdet kan enkelt settes inn i TV-kanalene dine for streaming til publikum på alle plattformer og vår lett-å-legge inn spilleren lar deg integrere din TV-lignende kanal inn i et hvilket som helst nettsted.

LiveArena Broadcast er bygget på Microsoft Azure infrastruktur for å sikre en skalerbar distribuert plattform. Den brukes med Azure Media Services-kontoen din som er en komplett løsning for video streaming. Våre løsninger er tilpasset behovene til enhver organisasjon, fra bedrifter til små idrettslag.

Enten du er vert for all-hands-samtaler til lag treningsøkter, sosiale arrangementer eller messer, leverer LiveArena Broadcast nøkkel, selvbetjent live-arrangement og streaming til alle enheter. Om publikum er en kunnskapsrik forbruker eller internt personale, kan du opprette, kommunisere og levere målrettede kanaler for å møte alle behov.

One Pager - Disaster Recovery
Service Description

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller