Verdens sikreste verktøy for ekstern fjernstyring

TeamViewer er det ledende verktøyet for overvåkning, tilgang og styring for IT-administratorer.

Det fungerer som et kontrollverktøy for IT-administratorer – både langt borte og i nærheten – og gir dem direkte tilgang til feilsøkingssystemer, overvåkning av prosesser og gjennomføring av oppdateringer. Det åpner også for samarbeid over nettet og digital nettverksbygging.

Ekstern enhetskontroll

Kontroller eksterne datamaskiner, mobile enheter fra Android eller Windows som om du satt foran dem.

Tilgang på tvers av plattformer

Koble til på tvers av flere plattformer, fra PC til PC, mobil til PC, PC til mobil og mobil til mobil.

Bruker- og enhetskonfigurasjonshåndtering

Behandle sikkerhet med spesialtillatelser og lisenser. Angi retningslinjer og opprett grupper for å tilordne spesifikk tilgang.

Teamviewer tillater alt på en gang i programvaren, slik at kunden ikke trenger å flytte fra forskjellige apper, man åpner bare TeamViewer og kan gjøre en filoverføring, dele skrivebordet, gjøre et online møte osv. Programmet er utformet som en livline til kontoret når du er på farten, eller for å redusere kostnadene knyttet til personlig støtte. Det kan også brukes for å samarbeide tett eller på avstand med andre teammedlemmer.

Datamaskinfeil, systemkrasj og feil på enheten kan føre til stillstand. I stedet for å ringe på stedet serviceanrop som tar tid og øke kostnader, velger IT-profesjonelle TeamViewer å gi øyeblikkelig og sikker ekstern støtte til sine kunder hvor som helst, når som helst.

Fjernstyring – når som helst, hvor som helst

TeamViewer er verdens største og raskeste nettverk for fjernsamarbeid. Det er standardverktøyet for fjernovervåkning og styringsløsninger. Verktøyet knytter sammen 2 milliarder enheter på en sikker måte – opptil 45 millioner på en gang.

Det som gjør at TeamViewer skiller seg ut, er at det er alt-i-ett-verktøy som er enkelt å bruke. Her finner du skrivebordsdeling, filoverføring, masseutrullingstjenester og nettmøtefunksjonalitet. Verktøyet kan tilpasses på en rekke måter ut fra deres behov og designelementer.

Teamviewer - Fjernstyring
Control Remote Device

Priser og lisensiering

Business lisens – Ubegrenset antall endepunkter
1 lisensbruker kan koble til enheter og åpne én sesjon av gangen. Opptil 5 deltakere per møte

Premium lisens – Ubegrenset antall endepunkter
Opptil 50 lisensbrukere kan koble til enheter og åpne én sesjon av gangen. Opptil 15 deltakere per møte og 3 ServiceCamp Agents inkludert

Corporate lisens – Ubegrenset antall endepunkter
Opptil 200 lisensbrukere kan koble til enheter og åpne inntil 3 sesjoner av gangen. Opptil 25 deltakere per møte og 5 ServiceCamp Agents inkludert

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i ALSO Cloud Marketplace)

Se priser
TeamViewer banner landingsside small hvit
TeamViewer Pilot banner landingsside small hvit

TeamViewer

Solutions for a secure, connected workplace

Downloads

How to sell TeamViewer
Asset Management

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller