Acronis logo

Acronis sine backup-tjenester er bygget for skyen og laget for å beskytte alle typer data, i alle miljøer inkludert skybelastninger, datasentre, on-premise, eksterne- og mobile kontorer.

Selskapet er en global leder innen hybrid skylagring. De ble etablert i 2003 i Singapore, og har i dag kontorer i 18 land. De setter standarden med backup, disaster recovery og sikker filsynkronisering. Mer enn 500.000 bedrifter i over 145 land stoler på dem for å beskytte dataene sine.

De tilbyr ulike cloud backup tjenester.

Acronis Backup and Files Cloud 

Beskytter ethvert virtuelt, fysisk eller skybasert datamiljø, og lar deg enkelt realisere inkrementelt mersalg uten startkostnader med en forbruksbasert forretningsmodell.

Acronis Disaster Recovery Cloud

 En nøkkelferdig, selvbetjent løsning bygget på Acronis Backup Cloud, som lar deg beskytte kundenes kritiske arbeidsprosesser gjennom øyeblikkelig gjenvinning av IT-systemer, applikasjoner og data ved hjelp av Acronis Cloud-infrastrukturen.

Acronis File Sync & Share services

Gir kontorbaserte og mobile brukere trygg filtilgang, synkronisering og deling i en lettanvendelig, komplett og sikker vertsbasert skyløsning. Acronis Files Cloud er lett å selge, lett å iverksette, den utvider din produktportefølje og hjelper deg med å tiltrekke nye kunder raskt, realisere inkrementelt salg og redusere kundeforvitring.

Acronis Backup

I ALSO Cloud Marketplace vil du kunne velge mellom to tjenester:

Acronis Backup og Files Cloud; inkludert SKU-er:

  • Acronis Backup Cloud
  • Acronis Files Cloud

Acronis Wholesale Cloud; inkludert SKU-er:

  • Acronis Backup Cloud
  • Acronis Files Cloud
  • Acronis Disaster Recovery Cloud.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller