ring fra skype for business nå

Med BizSkype-tjenesten kan du ringe fra Skype for Business akkurat som du gjør fra mobiltelefonen.

Produktet gir deg alle telefonitjenester i én felles løsning. Om bedriften ikke har mobil bedriftsløsning eller mobiltelefoni fra flere operatører, gir de brukerne mulighet til å ta jobbtelefoner på mobilen. Vil du ringe fra Skype for Business, er BizSkype løsningen enten virksomheten er stor eller liten.

Dette produktet gjør telefoni til en funksjon i dine kontorstøttesystemer og lar deg enkelt ringe fra det verktøyet du bruker der og da. Dette betyr at du ikke lenger trenger å tenke på hvordan du skal kommunisere med kunder, partnere, leverandører og kolleger. Du velger bare det som er mest praktisk.

BizSkype er en norsk tjeneste fra CloudX Services AS som har hovedkontor i Moss. Selskapet ble etablert i 2013 og gikk målrettet inn for å lage en skytjeneste med telefoni for Lync, senere Skype for Business. Selskapet sitt datasenter ligger i Nederland, som er et sentralt fiberpunkt i Europa. Dette er en stor fordel når man skal kjøre videokonferanser. Teamet deres vil alltid være tilgjengelige for å hjelpe deg som forhandler med å øke markedspotensialet ditt.

bizskype

Jobb smartere!

Med BizSkype er alt tilgjengelig rett fra PC, nettbrett eler mobiltelefon. Du kan ringe, chatte og ha web-møter med mennesker over hele verden. Få øyeblikkelig avklaring på en sak fordi du ser at kontakten din er tilgjengelig. Telefoni i verdens største nettverk for business kommunikasjon, direkte fra enheten du bruker i øyeblikket.

 1. HØYERE PRODUKTIVITET
  Du sparer mye tid ved å slippe å lete etter telefonnummer, bytte mellom ulike enheter, tasting av telefonnummer – Alt kan gjøres fra PC-en din
 2. OPERATØRUAVHENINGIG
  Det kan brukes uavhengig av hvilken operatør du har. Du kan når som helst bytte mobiloperatør uten å måtte bytte Skype for Business løsning. Det er heller ikke nødvendig med Office 365.
 3. RING FRA ALLE ENHETER
  Ring fra PC/Mac, nettbrett eller mobil – bruk den enheten som er mest hensiktsmessig i øyeblikket.
 4. MINIMAL RISIKO
  BizSkype er abonnementsbasert med en modell der man bare betaler for det antall brukere som til enhver tid er aktivert på den. Det er ingen bindingstid og kun en måned oppsigelse.

Bredt spekter av funksjoner

Bredt spekter av funksjoner

Priser og lisensiering

BizSkype er priset per bruker per måned. Hvis brukeren har Enterprise-lisensiering for Office 365, vil man kunne bruke Skype for Business lisensen som er inkludert der. Hvis man har en annen Office 365-lisensiering vil Skype for Business klient-lisens bli belastet som en del av BizSkype-tjenesten.

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Downloads

Kundeklar onepager bizskype
telenor
ice.net logo
telia logo
phonero logo

Webinar med BizSkype

Jeg heter Yandeh. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Yandeh Khan
call icon dark

Ring 939 48 868

eller