stroragecraft

SAFEGUARD YOUR BUSINESS DATA

shield with icon

StorageCraft-familien av selskaper som ble grunnlagt i 2003, gir prisbelønt backup, disaster recovery, systemmigrering og databeskyttelsesløsninger for servere, stasjonære og bærbare datamaskiner i tillegg til kraftig dataanalyse, og lagring av Exablox. StorageCraft leverer programvareprodukter som reduserer nedetid, forbedrer sikkerhet og stabilitet for systemer og data, og reduserer total eierkostnad.

Virksomhetens kontinuitet starter med StorageCraft

StorageCraft® Recovery Solution ™ er grunnlaget for forretningskontinuitet. Uansett om miljøet ditt er Windows eller Linux, fysisk eller virtuelt, tilbyr vi løsninger for backup av systemer og data; kopierer dem lokalt eller til skyen – og gjenoppretter alt fra en enkelt fil til hele systemer. StorageCraft er et kanalfokusert selskap med tusenvis av partnere over hele verden, og vi er også en VMware Technology Alliance Certified Partner og Microsoft Gold Certified Partner.

Pålitelig backup er grunnlaget for en disaster recovery plan

Våre sikkerhetskopier bruker ikke unødvendige ressurser fra deres systemer eller forstyrrer folks arbeid. De inneholder alt du trenger for en rask, fullstendig gjenopprettelse: operativsystemet, programmene, tjenestene, konfigurasjonsinnstillingene og datavolumene.

Ledelsen bør være stressfri, enten du er ansvarlig for et dusin backup-jobber eller hundrevis

Med våre verktøy kan du utføre push-installasjoner, konfigurere flere sikkerhetskopierte jobber samtidig, administrere lagringsressurser, kontrollere at sikkerhetskopier fungerer som de skal, og motta varsler. I tillegg kan du oppdage systemer som trenger beskyttelse og overvåke alle beskyttede systemer fra et enkelt dashbord.

Ikke et eneste feilpunkt

Vår teknologi lar deg kopiere backupene dine til StorageCraft Cloud eller en ekstern plassering etter eget valg. På den måten kan du få tilgang til sikkerhetskopiene selv om de lokale versjonene dine blir ødelagt i en katastrofe.

Umiddelbar gjenoppretting etter en katastrofe er hele poenget: Vi tilbyr et arsenal av gjenopprettingsalternativer som samarbeider for å holde virksomheten i gang. Gjenopprettelse av dokumenter, systemer og data.

Hvorfor StorageCraft Recovery Solution?

• Annerkjent i over 13 år av over 11 000 forhandlere for sin legendariske pålitelighet. Det virker bare!
• Rask, pålitelig gjenoppretting: Bare-metal, virtuell standby eller til og med enterpriselignende failover i den tyskbaserte skyen
• Bevist banebrytende teknologi for fysisk og virtuell, Windows og Linux
• Tjen maksimale marginer på 20-30%
• Attraktiv lisensmodell: Årlig abonnement, evigvarende og månedlig abonnement (MSP)
• Fordelaktig partnerprogram

Bli med i StorageCraftPartner Programmet i dag

• Dedikert lokalt team
• Gratis online opplæring og sertifisering
• Avtaleregistrering
• Markedsføringsfond (MDF)
• Gratis NFR-lisenser
• Og mye mer…

Partner program

For mer informasjon , og registrering som StorageCraft partner kan dere klikke her!

Software

StorageCraft® ShadowProtect®SPX: Backup og recover av fysiske og virtuelle Windows og Linux systemer
StorageCraft®ShadowControl®: Fjernstyrt administrasjon og overvåk din SPX eller ShadowProtect backups fra en enkel konsoll
StorageCraft®ImageManager:Bekreft, konsolidere og replikere ShadowProtect backups onsite, offsite og i skyen
StorageCraft®CloudServices:Repliker ShadowProtect-sikkerhetskopier til vår spesialbygde disaster recovery cloud. Gjenopprett alt fra en katastrofe i løpet av minutter
StorageCraft®Granular Recovery for Exchange: Gjenopprett Microsoft Exchange Server-postkasser, e-postmeldinger og andre kritiske meldingsdata.

Se hvordan StorageCraft forbereder virksomheten din for gjenoppretting.

Se hvordan dette flotte nye produktet kan beskytte kundene dine og øke inntektene dine.

Riverbank IT Management diskuterer hvorfor de flyttet til StorageCraft sine løsninger fra eldre tapebaserte metoder.

Hva kundene rundt om i verden sier om StorageCraft.

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller