Bruk din mobilleverandør i Microsoft Teams med – ROUTEAMS – direct Routing

Når all annen kommunikasjon gjøres i Teams klienten så er bedriftstelefoni den eneste funksjonen som har manglet. Om din bedriften har en mobil bedriftsløsning, med sentralbordfunksjoner så besvarer du heretter henvendelser i Teams, og alle kontakter ser at du er opptatt. Har bedriften ikke en mobil bedriftsløsning så kan jobbtelefoner nå besvares med en Teams klienten på mobil eller annen ønsket enhet.

I Teams klienten er ringfunksjonen tilgjengelig når det er naturlig å kunne velge å sette opp en samtale. Med DIALOUT (Windows app) ringer brukeren effektivt til ethvert telefonnummer på skjermen.

ROUTEAMS gjør bedriftens mobilavtale tilgjengelig i alle kontorstøttesystemer og forenkler din hverdag. Når alle dine kommunikasjonsfunksjoner er tilgjengelig i Teams, så jobber du mere effektivt med kunder, partnere, leverandører og kolleger. Du velger det som er mest praktisk for deg og oppgaven du skal utføre, effektiviserende for enhver virksomhet liten eller stor.

ROUTEAMS er en global tjeneste fra det norske selskapet CTELO AS som har hovedkontor i Moss. Selskapet ble etablert i 2013 og gikk målrettet inn for å lage en skytjeneste med telefoni for Lync, Skype for Business og nå Teams Direct Routing. Selskapets Office 365 bedriftstelefonikompetanse er tilgjengelig for å hjelpe deg som forhandler med å øke ditt markedspotensialet, igjennom presales støtte og supportkompetanse innen bedriftstelefoni, en integrert del av Microsoft 365.

Routeams tjenestebeskrivelse

Økt produktivitet

Med Microsoft Teams Telefoni og Microsoft Phone System er alle kommunikasjonsmuligheter tilgjengelig rett fra PC, nettbrett eller mobiltelefon. Du kan ringe, chatte og ha web-møter med mennesker over hele verden. Få øyeblikkelig avklaring på en sak fordi du ser at kontakten din er tilgjengelig. Telefoni i verdens største nettverk for business kommunikasjon, direkte fra enheten du bruker i øyeblikket.

HØYERE PRODUKTIVITET

Du sparer mye tid ved å slippe å lete etter telefonnummer, bytte mellom ulike enheter, tasting av telefonnummer – Alt kan gjøres fra PC-en din

OPERATØRUAVHENINGIG

Tjenesten kan brukes uavhengig av hvilken operatør du har. Du kan når som helst bytte mobiloperatør uten å måtte gjøre om bedriftens Office 365 Direct Routing oppsett.

RING FRA ALLE ENHETER

Ring fra PC/Mac, nettbrett eller mobil – bruk den enheten som er mest hensiktsmessig i øyeblikket.

MINIMAL RISIKO

ROUTEAMS er abonnementsbasert med en modell der man kun betaler for det antall brukere som til enhver tid er aktivert. Etter 3 måneder er det kun en måned oppsigelse.

Priser og lisensiering

ROUTEAMS Direct Routing tjenesten er priset per individuell bruker per måned, samt en etableringskostnad for å aktivering mot bedriftens Office 365 Tenant/konto.

Brukere må ha en Enterprise-lisensiering for Office 365, E1/E3 og Phone System eller E5 som har Phone System inkludert.
For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Downloads

Teams Telefoni med ønsket mobilleverandør

Salgspresentasjon av Microsoft Business Telephony
– For Norske Microsoft forhandlere.
Presentation by Jan Solvang and Jon Sjølie – Ctelo Cloud Telecom Operations

Why Business telephony now

bizskype

Med BizSkype-tjenesten kan du ringe fra Skype for Business akkurat som du gjør fra mobiltelefonen.

Produktet gir deg alle telefonitjenester i én felles løsning. Om bedriften ikke har mobil bedriftsløsning eller mobiltelefoni fra flere operatører, gir de brukerne mulighet til å ta jobbtelefoner på mobilen. Vil du ringe fra Skype for Business, er BizSkype løsningen enten virksomheten er stor eller liten.

Dette produktet gjør telefoni til en funksjon i dine kontorstøttesystemer og lar deg enkelt ringe fra det verktøyet du bruker der og da. Dette betyr at du ikke lenger trenger å tenke på hvordan du skal kommunisere med kunder, partnere, leverandører og kolleger. Du velger bare det som er mest praktisk.

Jobb smartere!

Med BizSkype er alt tilgjengelig rett fra PC, nettbrett eler mobiltelefon. Du kan ringe, chatte og ha web-møter med mennesker over hele verden. Få øyeblikkelig avklaring på en sak fordi du ser at kontakten din er tilgjengelig. Telefoni i verdens største nettverk for business kommunikasjon, direkte fra enheten du bruker i øyeblikket.

Bredt spekter av funksjoner

Bredt spekter av funksjoner

Priser og lisensiering

BizSkype er priset per bruker per måned. Hvis brukeren har Enterprise-lisensiering for Office 365, vil man kunne bruke Skype for Business lisensen som er inkludert der. Hvis man har en annen Office 365-lisensiering vil Skype for Business klient-lisens bli belastet som en del av BizSkype-tjenesten.

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Downloads

Kundeklar onepager bizskype
telenor
ice.net logo
telia logo
phonero logo

Webinar med BizSkype

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller