act essentials logo
available in the ALSO Cloud

Act! Essentials spleiser det beste av kontaktbehandling sammen med det beste av epost-marketing, og utgjør en enkel og kostnadseffektiv metode for å bli organisert, pleie kontakter og fremstå profesjonelt.

Swiftpage, produsent av Act! Essentials, er en ledende leverandør av programvare og tjenester som hjelper bedrifter å vokse. Act! Essentials har vært en pioner og en innovatør i CRM-rom i over 30 år. Den prisbelønte løsningen hjelper små bedrifter og salgsteam til aktivt å håndtere sine kundeforhold, markedsføre effektivt, lukke mer salg, jobbe effektivt og få innsiktige forretningsbeslutninger.

Det er lett å komme i gang og ingen langsiktig forpliktelse kreves. Enkelt å konsolidere og administrere kontakter, aktiviteter, notater og historie, og koble til potensielle kunder og kunder på ett organisert sted, tilgjengelig fra hvor som helst.

Opprett, send, og følg opp profesjonelle, epost-kampanjer som når kunder og prospekter med den riktige meldingen til rett tid – alt dette fra Act! Essentials, uten ekstra kostnader. Følg opp på din epost-marketing med sanntids kampanjerapportering og fokus på lovende innspill først, med intelligente, prioriterte anropslister.

Bli Organisert

Bli organisert

Hold styr på dine kontakter, aktiviteter og ikke minst din egen tid, ved å holde notater, historikk og samhandlinger samlet på ett velorganisert sted.
Hold alle dine kontakter på ett sted – importer dem enkelt fra regneark, Google™ eller iCloud® og organiser dem i grupper.
Gjør notater og tilføy aktiviteter rett på kontaktkortet i Act! Essentials, så du kan prioritere og ordne dagen din effektivt.

Fremstå profesjonelt

Fremstå profesjonelt

Foreta intelligent segmentering av målgruppen, tilpass en relevant, engasjerende melding, trykk send – og se resultatene strømme inn.
Opprett, send, og følg opp profesjonelle, iøynefallende kampanjer som når kunder og prospekter med den riktige meldingen til rett tid.
Følg opp på din epost-suksess med sanntids kampanjerapportering, og se hvem du bør følge opp først, med intelligente, prioriterte anropslister – det hele direkte fra Act! Essentials.

Hold kontakten

Hold kontakten

Kjenn de nyeste opplysninger om kontaktene dine, hvor du enn er, fra en vilkårlig enhet, så du kan prioritere dagen din og fatte informerte beslutninger.
Hold kontakten med virksomheten gjennom tilgang til kontakt- og aktivitetsdata fra enhver iPhone®, iPad® eller Android™-enhet.
Få mer kunnskap om kontaktene dine ved å knytte deres Facebook®-konti til kontaktinformasjonen i Act! Essentials.

Act! Essentials inkluderer:

  • Web- og mobiltilgang
  • Epost-marketing (500 kontakter + anropsliste)
  • Automatiske oppdateringer

4 fordeler med Act! Essentials

  • Skap interaksjoner – enten dere møtes over kaffe, ringes, utveksler epost eller du fanger opp en transaksjon i e-butikken, vil Act! Essentials sømløst spore det hele, og skape en helhetlig oversikt som du kan bruke til å skape bedre forståelse og utvikle dypere relasjoner.
  • Hold det sammen – hold rede på hva som skal oppnås, hvem du trenger å møte, hvilke meldinger du skal levere, og alt dette fra Act! Essentials.
  • Meldinger som virker – få verktøyene du trenger for å lage og spore enkle, profesjonelle og virkningsfulle epostmaler. Opprett grupper som gir deg fleksibilitet med hensyn til hva du sender til hvem og når.
  • Integrasjon – Act! Essentials etterstreber å fange opp enhver samhandling du har med kunder og prospekter, fordi mer kunnskap bidrar til å skape mer meningsfylte relas​joner.

Opprett, send, og følg opp profesjonelle, epost-kampanjer som når kunder og prospekter med den riktige meldingen til rett tid – alt dette fra Act! Essentials, uten ekstra kostnader. Følg opp på din epost-marketing med sanntids kampanjerapportering og fokus på lovende innspill først, med intelligente, prioriterte anropslister.

Priser

Act! Essentials er priset per lisens per bruker. For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Hva er Act! Essentials?

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller