omnia intranet logo

IT’S ALL ABOUT

THE USER EXPERIENCE

Available in the ALSO Cloud
com jadycins

Intranett er i utgangspunktet et genialt verktøy, her kan man samle all kunnskap og informasjon med relevans for de ansatte. Allikevel er det svært få som er fornøyd med det intranettet de har i dag. Informasjonen som ligger der er i likhet med designet ofte utdatert. Systemene blir derfor opplevd som statiske, og brukerne tar i bruk andre verktøy for å dele informasjon seg i mellom.

Precio Fishbone presenterer Omnia Intranet. En pakket løsning som går i strupen på tradisjonelle intranettløsninger, med mer funksjonalitet, moderne design og et enkelt brukergrensesnitt. Som forhandler kan man enkelt tilpasse løsningen med det designet, og med de funksjonene kunden ønsker.

Det eneste som kreves er at kunden har en SharePoint-lisens i bunn, derfor er det også et godt produkt for mersalg til dine kunder på Office365-plattformen.

Nyhet! Omnia Intranet – Høyest vurdert av alle intranettprodukter i global evaluering

Precio Fishbone produktet Omnia Intranet er rangert først i markedets største rangering av intranettprodukter for SharePoint og Office 365. I tillegg blir produktet tildelt Intranett Choice Europe.

3 Grunner til å begynne med Omnia Intranet

Trygghet og effektivitet

Omnia Intranet er en intranettløsning med effektivitet og stabilitet. Den inneholder smarte funksjoner, tydelig oversikt og morderne grensesnitt for å effektivt administrere innhold og kommunikasjon på en enkel måte.

Et unikt intranett

Et Omnia intranett skaper verdi for både den enkelte bruker, men også virksomheten. Der finner du all informasjon, nyheter, verktøy og støtte som er nødvendig for å kunne effektivt utføre det daglige arbeidet.

SharePoint Add-In

Omnia Intranet gir tilgang til alle dokumenter og samarbeidsområder, til enhver tid. Uansett om du bruker mobiltelefonen, nettbrett, PC eller annet. Omnia Intranet er en løsning basert på SharePoint og Office 365.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Videoer

Opptak av webinar Omnia Intranet

Omnia Intranet Demo 1

Omnia Intranet Demo 2

Downloads

its all about the user experience

Omnia Intranet
Four-pager

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller