flowforma
available in the ALSO Cloud

FlowForma® er en ledende leverandør av BPM-verktøy (Business Process Management) for Microsoft Office 365. FlowForma® setter brukere i stand til å lage og effektivisere prosesser på den velkjente SharePoint-plattformen, uten å måtte ha kunnskaper om koding.

Den prisbelønte Office 365 Add-In, FlowForma® BPM gjør det mulig for forretningsbrukere å distribuere forretningsprosesser med fart og fleksibilitet, uansett kompleksiteten. Når du sitter på SharePoint®-plattformen, inneholder verktøyet FlowForma Cloud BPM skjemaer, arbeidsflyt, dokumentgenerering og beslutningsprosesser på ett sted.

En ikke-kode, logisk tilnærming gjør det mulig for forretningsbrukere og avdelingsleder å raskt implementere prosesser som HR-ombordlegging, ny produktutvikling og kliniske forsøk, så vel som mange andre, og øke organisatorisk effektivitet og produktivitet.

Bygget for forretningseffektbrukere, gjør det mulig for organisasjoner å sømløst bygge ut nettprosesser. Fra den enkle hverdag til de mer komplekse prosessene, tillater FlowForma BPM sine kunder å drive forretningsprosess effektivitet enkelt og intuitivt.

Med funksjoner som dokumentgenerering, konvertering og forretningsregler, gir FlowForma en end-to-end løsning som inkorporerer datafangst, forretningslogikk og dokumentmontering som en utgang for forretningsprosesser. Produktet integreres direkte med Microsoft SharePoint eller Office 365 for å utnytte alle fordelene som denne kraftige samarbeidsplattformen gir, inkludert dokumentbehandling, lister, visninger og Power BI.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Introduksjon til FlowForma

stopwatch

Minst 10 ganger raskere, perfekt for prototyping

flow design

Lett å bruke med et interface laget med Visual Flow Designere

Tilpasningsdyktig basert på omstendigheter og data samlet

Verdi for pengene med lisensmodell administrert av deg

Full synlighet av prosesser fra start til slutt

HOW TO VIDEO: FlowForma Getting Started

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller