Digicert er verdensledende leverandør innen TLS/SSL-, IoT- og PKI-løsninger for identitet og kryptering. Digicert tilbyr sertifikater til hjemmesider, som i dag er et krav for at skape større sikkerhet og sikre de rette identiteter på domener.

Disse produktene leverer de:

GeoTrust

Utvalget av autentiseringsnivåer som tilbys av GeoTrust-sertifikater, gjør det mulig for bedrifter å oppfylle sine spesifikke sikkerhetsbehov på en kostnadseffektiv måte. Dette kan i praktisk talt gjøres i alle større nettlesere og mobilenheter, samtidig som de tilpasser seg et respektert digitalt sikkerhetsmerke drevet av DigiCert.

Thawte

Kunder som føler seg trygge på nett har større sannsynlighet for å fullføre et kjøp, tilpasse profilen sin og returnere til et nettsted. SSL-sertifikater fra Thawte gir robust autentisering og kryptering, som sikrer dine kunders data og transaksjoner.

RapidSSL

RapidSSL gir grunnleggende kundetrygghet med https, lukket hengelås som viser at tilkoblingen er trygg og statisk tillitsmerke for nedlastning og visning på nettstedet ditt.

Digicert Secure Site Pro

DigiCert Secure Site Pro er premium-standarden i TLS-løsninger for bedrifter som tar sikring av data og digital identitet på alvor, med overlegne sikkerhetsfunksjoner tilgjengelig først for Secure Site Pro-kunder, forenklet administrasjon og forbedret ytelse fra verdens ledende innen digitale sertifikatløsninger. Merkets omdømme er uerstattelig. Kan du stole på din online identitet til andre enn verdens ledende sertifiseringsmyndighet?

DigiCert Secure Site

Dette er bransjens ledende TLS / SSL-sertifikat fra DigiCert. Enten du samarbeider med DigiCert som forhandler, uavhengig leverandør eller annen teknologileverandør, kan du skille mellom tilbudene dine og bygge merkevarerykte med våre Secure Site-sertifikater. De inkluderer Norton ™ -forseglingen – det mest anerkjente symbolet for online tillit – pluss prioritert 24/7 support og eksklusiv tilgang til den raskeste valideringsopplevelsen som er tilgjengelig.

DigiCert Basic SSL

DigiCert Basic-sertifikater inkluderer TLS / SSL-tilbud, alt støttet av DigiCerts pålitelige røtter og prisbelønte kundesupport. De gjør det enkelt å utvide virksomheten din med de sikre, automatiserte og tilpassede løsninger dine kundene ønsker. I tillegg til bransjens sterkeste kryptering, leverer de også de raskeste utstedelses- og lastetider med tilgang til gratis verktøy og plattformer som forenkler sertifikatadministrasjon.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se Priser

DigiCert Values: What makes us different?

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller