Commvault2019-02-14T12:55:42+00:00
commvault logo

BACKUP AND BEYOND

Commvault er en ledende tilbyder av databeskyttelse og informasjonshåndteringsløsninger. Gjennom dette hjelper de selskaper verden over til å aktivere sine data for å skape mer verdi og forretningsmessig innsikt og til å forvandle moderne datamiljøer.

Med løsninger og service levert direkte og gjennom et verdensomspennende nettverk av partnere og service tilbydere, omfatter deres løsninger en av industriens ledende porteføljer i databeskyttelse og gjenoppretting, cloud, virtualisering, arkivering, filsynkronisering og deling.

I seks strake år har de vært ledende i “The Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup og Recovery Software», og i år er de lengst på «måloppnåelse» og høyest på «evne til å gjennomføre”.

Fokus

Uten distraksjon fra maskinvareforretning eller annen forretningsagenda har Commvault fokusert på kun databehandling. Dette har ledet til at Commvault sine løsninger er tatt i bruk i selskaper på alle størrelser, i alle industrier, og for løsninger plassert on-premise, på tvers av mobile plattformer, til og fra cloud, og levert som en tjeneste.

De kan hjelpe deg å endre dine data til en sterk strategisk ressurs, med databeskyttelse og informasjonsløsninger som gjør det mulig å beskytte, gi adgang og bruke alle dine data — overalt og alltid.

Downloads

Video

Webinar med Commvault

Why Commvault?

Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.