commvault logo

BACKUP AND BEYOND

Commvault er en ledende tilbyder av databeskyttelse og informasjonshåndteringsløsninger. Gjennom dette hjelper de selskaper verden over til å aktivere sine data for å skape mer verdi og forretningsmessig innsikt og til å forvandle moderne datamiljøer.

Med løsninger og service levert direkte og gjennom et verdensomspennende nettverk av partnere og service tilbydere, omfatter deres løsninger en av industriens ledende porteføljer i databeskyttelse og gjenoppretting, cloud, virtualisering, arkivering, filsynkronisering og deling.

I seks strake år har de vært ledende i “The Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup og Recovery Software», og i år er de lengst på «måloppnåelse» og høyest på «evne til å gjennomføre”.

Fokus

Uten distraksjon fra maskinvareforretning eller annen forretningsagenda har Commvault fokusert på kun databehandling. Dette har ledet til at Commvault sine løsninger er tatt i bruk i selskaper på alle størrelser, i alle industrier, og for løsninger plassert on-premise, på tvers av mobile plattformer, til og fra cloud, og levert som en tjeneste.

De kan hjelpe deg å endre dine data til en sterk strategisk ressurs, med databeskyttelse og informasjonsløsninger som gjør det mulig å beskytte, gi adgang og bruke alle dine data — overalt og alltid.

Downloads

Video

Webinar med Commvault

Why Commvault?

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller