Back-it logo

MICROSOFT 365 CLOUD BACKUP MADE SIMPLE

back-it

Uniserver Back-IT 365

Det er enkelt å beskytte data som er lagret lokalt, men hvorfor overser så mange bedrifter å beskytte dataen i skyen? Microsoft leverer kraftige tjenester innen Microsoft 365 – men en omfattende backup av Microsoft 365-dataene dine er ikke en av dem. Med Back-IT 365 tar du kontrollen og beskytter dine Microsoft 365-data med daglige automatiserte cloud to cloud backup rutiner.

5 Grunner til hvorfor det er viktig å backe opp Microsoft 365

Uheldig sletting

Interne trusler

Lovverk og Compliance

Malware angrep

Regelverk for lagring av data

Fiks sikkerhetshull

Microsoft tar seg av sikkerheten på infrastrukturnivå, men tilbyr bare kortsiktig data gjenoppretting med begrensede alternativer. Ta papirkurven for eksempel. Du kan gjenopprette elementer i 30 dager gjennom papirkurven, etter det blir de slettet permanent. Dette kalles et oppbevaringsgap og er en enorm trussel for overholdelse og tilgjengelighet av data generelt.

Back-IT 365: Bygget med markedsledende Veeam Software

Ikke nøy deg med noe annet enn en pålitelig, granulær backup av Microsoft 365; Exchange, SharePoint, OneDrive for Business og Teams. Back-IT 365 sørger for at dine kunders Microsoft 365-data alltid er tilgjengelige. Det er enkelt å administrere backupen med den selvbetjente Partner Portalen for flere tenants. Bare koble deg til og begynn backupen av dine kundedata innen få minutter.

Egenskaper

Gjenoppretting av Exchange, OneDrive og SharePoint

Dataen sikkert oppbevart i europeiske datasentre

Selvbetjent multi-tenant Partner Portal inkludert

7 års lagring av Office 365 data med lave RPO’er

Den ultimate add-in tjenesten

54% av bedrifter er avhengige av en MSP eller leverandør når det gjelder databeskyttelse. I tillegg sa 80% av IT-beslutningstakere under et intervju med Gartner at de bruker eller planlegger å bruke Microsoft 365-programvare og tjenester. Det er en mulighet til å tilby dine kunder en helautomatisk backup-løsning. På denne måten kan du beskytte kundens data, tilføre verdi og få repeterende inntekter.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 478 32 537

eller