Syv grunner til å flytte til skyen

Syv grunner til å flytte til skyen

By |2018-11-23T14:31:36+02:0022. november 2018|

Det finnes utallige grunner til at bedrifter bør flytte forretningssystemene til skyen. Her har vi samlet noen av dem.

 

1: Fordi det er fremtiden

Stadig flere bedrifter flytter sine forretningsprosesser til skyen, og de store programvareleverandørene satser på skytjenester fremover. Det kommer nye spennende tjenester i skyen hele tiden. Vi har bare sett starten av kunstig intelligens, big data med mer.

For å utnytte de mulighetene som ligger i nåtidens nyeste teknologi, og fremtidens teknologi, er det en stor fordel å ha fullt integrerte systemer i skyen.

 

2: Fleksibilitet og kostnadskontroll

Du slipper å binde deg opp i form av store forhåndsinvesteringer. Du har en månedlig sum å forholde deg til, og kan enkelt skalere opp og ned ved behov. Du kan ofte også enkelt legge til ny funksjonalitet for å tilpasse deg etter nye behov og ønsker. Denne fleksibiliteten er en stor fordel i dagens stadig endrende forretningslandskap.

 

3: Du slipper å tenke på oppgraderinger og vedlikehold

En profesjonell aktør tar seg av alt av oppdateringer og vedlikehold. Det vil jevnlig gjøre oppdateringer, inkludert sikkerhetsoppdateringer, som rulles ut av leverandør. Dersom du har flere systemer fra samme leverandør, blir oppdateringene samkjørt, slik at du ikke opplever problemer med inkompatible versjoner. Alt av vedlikehold blir gjort fra leverandør. Bekymringsløst og enkelt for deg.

 

4: Jobb hvor som helst, når som helst

I dag jobber vi mer fra «hvor som helst», hjemmefra på kvelden, på hytta, på toget og så videre. Med forretningssystemer i skyen kan du da ha tilgang til hele «kontoret», i form av systemer og filer, så lenge du har internett-tilgang. Sikkerhet kan ivaretas uavhengig av hvor du jobber fra og på hvilken enhet. Dette understøtter også den økende «bring your own device» tendensen.

 

5: Enklere samarbeid og dokumentkontroll

Det å kunne samarbeide i dokumenter og i skyløsninger, letter samarbeidet. Man kan se endringer i «real-time», dele og samarbeide i filer enkelt.

Dersom man skal sende filer frem og tilbake og lagre lokalt, risikerer man at man ikke har kontroll på hva som er siste versjon, og hvem som har gjort hvilke endringer.

 

6: Bedre sikkerhet

Dersom programmer ligger lagret på lokale servere, og filer ligger lagret på lokale PCer eller servere, så utgjør det en sikkerhetsrisiko. Hva hvis noe blir stjålet? Er alt da sikret slik at ingen forretningskritiske data eller personopplysninger kan komme på avveie? Er det også tatt backup av alt?

Å ha programmer og filer i nettskyen er sikrere. Du har sikker tilgang fra hvor som helst, og en profesjonell aktør sørger for at sikkerhet er ivaretatt

 

7: Bedre for miljøet

Mange bedrifter har fokus på miljøvennlig drift. Ved å flytte til skyen sparer du miljøet fordi når dine behov endres, vil serverkapasiteten skaleres slik at den passer med dine behov. Du bruker med andre ord bare den energien du trenger til dine operasjoner, og har ingen «ubrukt serverkapasitet» som står og bruker energi.

Dersom du i tillegg automatiserer rutiner i skyen slik at dere bruker mindre papir, så sparer dere trær og dermed miljøet. Kanskje dere kan se rapporter på iPad i stedet for å skrive ut, motta fakturaer elektronisk, håndtere innkommende fakturaer automatisk uten å printe og så videre. Det er bedre muligheter for mindre papirbruk ved å gå til skyen.

 

Trykk her for å se tjenester vi kan levere i skyen
Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.