Det finnes mange muligheter i Azure, og dette er noe av grunnen til at abonnementstjenesten har blitt såpass populær. I Azure kan du blant annet utvikle intelligente, datadrevne apper, lagre data og dele filer og informasjon.

– Azure er det mest moderne tjenestesenteret, og de har de mest moderne ressursene. Noe av fordelen med Azure er at du kan gjenbruke mye av den kompetansen du allerede har bygget opp slik at du slipper å bygge opp ny kompetanse fordi Azure er relativt likt det Windowsmiljøet du har jobbet med i alle år, forteller Product Specialist i ALSO AS, Arne Magnussen.

 

Arne Magnussen - Muligheter i AzureMed PaaS kan du levere skybaserte applikasjoner og avanserte, skybaserte foretaksprogrammer. PaaS er nemlig designet for å støtte komplett webprogrammering hele veien fra bygging og testing til distribusjon, styring og oppdatering. Med innebygd AI og åpen kildekode-data kan du bruke Azure til å utvikle intelligente, datadrevne apper.

Ifølge Magnussen er det nettopp dette majoriteten av bedrifter bruker Azure til: web-applikasjoner.

– Det varierer veldig fra bedrift til bedrift hva de bruker Azure til, men virtuelle maskiner og moderne web-applikasjoner er veldig populært. De fleste velger å gå stegvis inn, bruke det som ligger tilgjengelig og gå for en gradvis økning, sier Magnussen.

I Azure har du muligheten til å abonnere på alle de mest moderne tjenestene fra dag én og forbruke basert på etterskuddsvis betaling.

“Istedenfor å gjøre en stor up-front investering kan du begynne å forbruke ressurser som er tilgjengelig fra dag én i det øker-tempoet du selv ønsker.”

Magnussen mener at Azure passer så og si alle bedrifter:

– Azure passer alle, men det er sikkerheten og personsensitivt innhold som er viktig. Alle må gjøre seg opp en mening om hvorvidt dette passer for seg. Alle kan i utgangspunktet forbruke ressurser fra Azure, men det er interne eller eksterne retningslinjer som sier noe om de har mulighet til å bruke det eller ikke.

 

Er du en kunde som ønsker å kjøpe Azure?

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig forhandler

 

Dersom du er en forhandler som vurderer å selge Azure, så anbefaler vi dette blogginnlegget:

5 fordeler ved å bestille Azure i ALSO Cloud Marketplace