Gjennomfør migrasjonsprosjekter mens du spiser julemiddag

Den lange juleferien i år er et veldig godt tidspunkt for å gjennomføre migreringer for kunder. Med BitTitan kan du redusere kostnader, tidsbruk og feilmarginer med automatisert migrering i skyen. Og migreringen kan skje samtidig som du spiser julemiddag, åpner pakker og er i juleselskaper.

I år er det ekstra lang juleferie for de fleste av oss. Skal du bruke to feriedager slik at du får fri 11 dager i strekk? Det tror jeg de aller fleste av oss skal. Dette betyr også at juleferien i år er et ypperlig tidspunkt for å kjøre migreringsprosjekter ute hos kunder. Det er få på jobb, og kunden har mulighet til å komme tilbake etter nyttår til alt ferdig migrert.

Med automatisert migrering i skyen fra BitTitan kan du også nyte juleferien, mens migreringen for kunden skjer automatisk.

– Løsningen for migrering er 100 % skybasert, så det er ingenting som skal installeres. Den er enkel i bruk, så det kreves ingen trening, sier Emily Fowler, Strategic Alliances Manager i BitTitan.

 

Emily om migrering

Emily om migrering

Slik fungerer det

Fowler forklarer hva en IT Partner skal gjøre for å gjennomføre en migrering for en kunde ved hjelp av verktøyet deres MigrationWiz.

– La oss si at IT partneren skal migrere e-post og dokumenter for en kunde. De logger seg inn i vår portal, setter opp hvor filene skal hentes fra og migreres til, forklarer hun.

Så kan migreringen starte. Men man kan også spesifisere mer.

– Man kan velge om dokumentene og e-posten skal migrereres samtidig eller i to omganger. Man kan også sette regler for rekkefølge, for eksempel at epost fra siste 30 dager skal migreres først, og deretter fra 30 til 90 dager og deretter resten av epostene, sier Fowler.

Og da håndteres resten automatisk?

– Da gjennomføres migreringen i skyen, mens både IT Partner og kunde feirer jul, sier Fowler.

Dersom en kunde har migrert e-posten, kan de komme tilbake til ferdig migrert e-post som fungerer akkurat som før, ved hjelp av BitTitan sin Deployment Pro.

– Signaturene vil fremdeles være der. Dersom du begynner å taste bokstaver kommer akkurat de samme navnforslagene opp. E-posten er blitt flyttet, men alle innstillinger er som før, sier Fowler.

 

Datatap er ikke mulig

Alle sikkerhetsinnstillinger er som før, og det er ingen tap av data.

– Det vi gjør er at vi copy-paster hele eposten fra ett sted til et annet. Så ved å gjøre migrasjonen med vårt verktøy, kan man ikke miste data, sier Fowler.

Å migrere på denne måten er billigere, sikrere, enklere og langt raskere enn å gjøre det manuelt.

– Å migrere manuelt kan ta uker og måneder, avhengig av hva som skal migreres. Med vår løsning er det snakk om timer og dager. Vi sier at en IT Partner får en tidsbesparelse på minimum 50 prosent, og en kostnadsbesparelse på minimum 50 prosent, dersom alternativet er å gjøre det manuelt, sier Fowler og legger til.

– Men i et høykostnadsland som Norge er kostnadsbesparelsene større.

 

Store kostnadsbesparelser

BitTitan regner at manuelle migrasjonsprosjekter har en margin mellom 5 og 30%, mens et migrasjonsprosjekt som håndteres av MigrationWiz har en margin mellom 50 og 300%.

I tillegg til er dette langt sikrere, med mindre risiko for nedetid, tap av data og andre feil.

– Microsoft sier at IT partnere ikke bare skal selge Office 365, men de skal differensiere seg. Hvorfor skal kunder velge deg? Det å si at man kan migrere raskt, sikkert og effektivt, og garantere at det skjer uten datatap, er en måte å differensiere seg på, avslutter Emily Fowler.

 

Dette sier kundene:

«MigrationWiz er langt mer effektivt enn manuelle migrasjoner. Det er enkelt å starte opp, og veiledningen er, og så jobber den selv. Fantastisk verktøy!”

Malcolm Ellis | Owner, Delphi Ltd.

 

«Det beste med MigrationWiz er at den er helt automatisert, slik at jeg kan fokusere på det som er viktig: håndtere kundene og deres forventninger.»

Micha van der Burg | IT Architect, Avantage

 

“Uten BitTitan – som nå er en helt essensiell del av vårt arbeide – ville vi ikke kunne tilby en så rask og effektiv migreringsprosess som vi nå er blitt vant til!”

Robbin Simpkins | IT Project Manager, Softchoice Corporation

 

 

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

 

 

Ønsker du å registrere deg i ALSO Cloud Marketplace? 

Registrer deg i ALSO Cloud Marketplace