SkyKick er en global leverandør som hjelper over 20.000 partnere i hele verden til sikrere og mer effektiv bruk av Office 365. Det er et selskap født i skyen, og løsningen hjelper partnere til å migrere til Office 365 og ta backup av data til Azure.

Hva tilbyr SkyKick?

  1. Vår migrering teknologi er basert på automasjon, og vi har ulike alternativer for våre partnere for å migrere data til Office 365.
  2. Vi tilbyr full backup av Office 365, med det menes Exchange, OneDrive, SharePoint, og Groups og Teams.
  3. Vi jobber med en ny skybasert løsning kalt Cloud Manager. Denne gjør at partnere kan administrere ulike skyløsninger fra ett sted.

 

Hvordan kan du bli mer lønnsom med SkyKick?

Vår teknologi bygger på automasjon og vi ønsker å fokusere på å strømlinjeforme prosesser slik at våre kunder og partnere blir mer lønnsomme. Ettersom Norske bedrifter er kommet langt når det gjelder å flytte forretningsprosesser til skyen, så har mange bruk for gode backupløsninger. Med vår løsning er det enkelt både å ta backup og gjenopprette data.

Jeg var nylig i Norge og så da hvordan mange norske Microsoft Partnere lager «bundles» (for eksempel Office 365, Migrering og Backup). Vi jobber med å hjelpe partnere med denne endringen, og ser hvordan vi kan gjøre de enda mer lønnsomme.

 

Hvorfor Backup?

Selv om Microsoft har gode rutiner for å ivareta data som lagres i skyen, så nytter ikke det når opp mot 75% av all datatap skyldes at brukeren selv har slettet filene. Data som slettes i Office 365 blir lagret i en «søppelboks» i 14 dager før de slettes for godt. Det finnes en utvidet løsning fra Microsoft som tar vare på slettet data, men her finnes ingen enkel måte å gjenopprette data akkurat slik den var, slik at selskapet kan fortsette som før.

Med SkyKick lagres ubegrensede mengder data i SharePoint, OneDrive og Exchange. Du kan enkelt gjenopprette med få tasteklikk.

Tap av data kan være kostbart og stressende, men ikke dersom du bruker SkyKick. Sørg for rask data-gjenopprettelse, slik at dere kan fortsette det produktive arbeidet uten avbrudd.

 

Spesialtilbud til partnere

Vi vil gjerne yte en ekstraservice til våre partnere og kunder.

 

Last ned vår gratis guide om SkyKick

×

Last ned vår gratis guide for hva du trenger å vite om Office 365 og backup

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.