Awingu gir deg tilgang til bedriftens systemer og filer fra en nettleser

Awingu gir deg tilgang til bedriftens systemer og filer fra en nettleser

By |2019-05-06T05:50:04+02:0031. januar 2019|

Med Awingu blir alle bedriftens systemer og filer tilgjengelig i skyen, selv gamle systemer. Du logger inn på Awingu i en nettleser, og der ser du alle bedriftens systemer og filer i et brukervennlig grensesnitt.

“Bring your own device” trenden kommer for fullt, og vi jobber ikke lenger bare på kontoret. Vi har behov for sikker og enkel tilgang til filer og programvare hjemme, på reise, på hytta og så videre.

Selv gammel og utdatert programvare kan bli skybasert

Med Awingu for du tilgang til hele ditt “kontormijø” sikkert og trygt fra en nettleser. Løsningen er helt skybasert og ingen nedlasting kreves.

  • Du kan for eksempel laste opp alle filene dine til Azure, og deretter gjøre dem tilgjengelige gjennom Awingu, forklarer Kris Vandermeulen, Solutions Expert på Awingu, samtidig som han demonstrerer hvor lett det er å bruke løsningen.
  • Du logger deg inn via en nettleser, og der ser du alle filer og applikasjoner. Du kan velge å dele filer, jobbe i samme dokument og alle de andre fordelene du får fra å jobbe i skyen, sier han.
  • En annen grunn for mange selskaper å velge Awingu er å gjøre gamle applikasjoner skybaserte, sier Vandermeulen.

Mange firmaer har eldre programvare. Kanskje jobber de allerede på en ny skyløsning, men har den gamle applikasjonen/programvaren inntil videre. Med Awingu kan all programvare og applikasjoner bli tilgjengelig fra en nettleser.

  • Vi har mange kunder i dag som har gamle applikasjoner som ikke ble laget for å bli kjørt som en webapplikasjon. Ved hjelp av Awingu kan de tilgjengeliggjøre disse via web. På den måten kan de enklere samarbeide, få enklere tilgang til support og så videre, sier Vandermeulen og legger til.

Sikkerheten ivaretas

Awingu tilgjengeliggjør ikke bare «kontormiljøet» via web, men sikrer også selskapsdata fra potensielle trusler. Brukere kan være sikre på at deres konfidensielle data lagres sikkert med multi-autentisering. Siden kontormiljøet tilgjengeliggjøres i nettleseren, er det ikke nødvendig med installasjon på tvers av brukerens enheter. Du har full oversikt over all aktivitet.

– Du kan faktisk se hvilke filer som åpnes. Hvem gjør hva, hvem delte hva, hvem redigerte hva, hvem som fikk tilgang fra hvor. Det hjelper deg med å revidere og se etter uregelmessigheter, sier Vandermeulen. I forhold til konkurrenter er Awingu en enklere programvare.

– Vi har konkurrenter, som gjør noe av det samme, men hvor man må laste ned noe. Dette er en forenklet løsning. Det er en programvare uten hundrevis av komponenter. Enkelt og sikkert, sier Vandermeulen

Fordeler for IT partnere

For IT-partnere som har kunder fra andre regioner, trenger de ikke lenger å reise ut til kunde for support og kundestøtte. De kan logge inn på Awingu, og de har tilgang til hele kundens kontormiljø, med alle applikasjoner og filer.

  • For øyeblikket er vinter i Norge, det er mye snø i et langstrakt land. Det betyr at det kan være tidkrevende å reise ut til kunde. Med Awingu kan du logge inn i det samme miljøet som kunden, og hjelpe dem online, sier Vandermeulen.

En annen fordel er at det er for partnere å sette opp tester for en kunde.

  • IT-partnere kan installere Awingu i kundens nåværende miljø for å teste det, uten å måtte endre noe i miljøet. Slik kan kundene se hvordan det fungerer, med egen programvare. Du kobler da bare opp Awingu i kundens miljø, raskt og enkelt. Hvis kunden liker det, kan de velge om de vil ha filene og applikasjonene lagret der de ligger i dag, eller flytte til for eksempel Azure, sier Vandermeulen.

Kundens fordeler er mobilitet, at selv eldre applikasjoner kan flyttes til skyen, samt prisen.

  • Awingu selges typisk til halvdelen eller en tredjedel av prisen til våre konkurrenter. En annen fordel er at vi er uavhengige av plattformen. Vi kan tilgjengeliggjøre filer enten de ligger i Azure, AWS, Google eller lokalt hos kunde, sier Vandermeulen.

Hvorfor selge Awingu?

Awingu har ulike partner programmer.

  • Vi har et program hvor partnere kan bli opplært av oss, og vil få en sertifisering. Da vil vi jobbe tett sammen med dem, hjelpe dem å selge og tilby støtte der vi kan. Og så har vi også et CSP-program for selskaper som ønsker å tilby det som en tjeneste, sier Vandermeulen.

Awingu og Microsoft vil holde Workshop på Lysaker 12. Februar. Bli med på dette og bli sertifisert!

Meld deg på her!

Hva hvis partnerne ønsker å teste dette før de bestemmer seg?

  • Vi er en del av Azure Marketplace, noe som betyr at enhver partner kan gå inn på markedsplassen, få tilgang til et miljø med Awingu på bare fem minutter, og teste. Selvfølgelig vil det da ikke være koblet til kundens «backend» men du får se hvordan det fungerer, forklarer Vandermeulen.
Test ut Awingu her!

 

En annen grunn for partnere til å selge er selvfølgelig at det et nytt produkt som kan bundles inn, skape inntekter til partner, og merverdi for kunde.

 

Last ned vår gratis guide for hvordan du kan jobbe fra hvor som helst med Awingu!

×

Last ned vår gratis guide for Cyber Resilience for Email

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.