Kunder av Veeam har muligheten for å legge sekundær backup i skyen ved hjelp av Veeam Cloud Connect. 

Administrator er en norsk distributør av skyprodukter med datasenter i Akslafjellet. I noen tilfeller vil det være påkrevd at lagringen i skyen er på norsk jord, og det vil også gi høyere hastighet.

Veeam Cloud Connect

Veeam Cloud Connect (VCC) er en del av Veeam Availability Suite versjon 8, og nyere. Cloud Connect gir kunder som benytter Veeam Backup programvare en fullt integrert, sikker og effektiv metode for å flytte sikkerhetskopier av virtuelle maskiner til vår skylagring. Kundene får dermed en kopi av sine virtuelle maskiner lagret utenfor eget hus, uten å investere i egen infrastruktur.

3-2-1 regelen

3-2-1 Regelen sier at du skal ha 3 kopier av dine data, lagret på 2 typer media, med 1 kopi offsite. Det å få backuper offsite kan være en utfordring pga. båndbredde, økende datavolumer og en mangel på ressurser som behøves for å bygge og vedlikeholde en offiste backup lokasjon.

Med Veeam Cloud Connect kan du oppfylle 3-2-1 regelen uten å måtte investere i en sekundær/offsite lagringslokasjon eller øke båndbredden – utnytt isteden mulighetene Veeam Cloud Connect gir deg.

Hvorfor skyen?

Å tilby en offsite kopi kan fort bli kostbart og krevende. Dette krever at man har et lokale, hardware, samt kunnskap rundt vedlikehold og gjenvinning av tapt data.

Offsite er derfor et godt eksempel på en tjeneste det vil lønne seg å outsource til en skyleverandør.

Hvorfor i Norge?

 Alle data lagres på norsk jord og dine data er underlagt norsk regelverk. Norsk lagring gir også nærhet til data og høy hastighet.

Hvorfor Adminstrator?

Enkelt å sette opp

Du trenger ingen ny programvare eller lisenser, og det er både enkelt og hurtig å sette opp en offsite kopi av din backup.

Sikkerhet

Alle data sendes og lagres med sikker ende-til-ende kryptering med SSL for å sikre mot innsyn fra uvedkommende.

Pris

Vi tilbyr deg svært konkurransedyktige priser, uten etablering eller bindingstid. Du betaler kun for den lagringsplassen du bestiller.

​For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

Webinar

I løpet av dette webinaret får man en presentasjon av Stayon og informasjon om hva Veeam Cloud Connect er og hvordan det fungerer. Det er også en innføring i hvordan Veeam Cloud Connect bestilles i ALSO Cloud Marketplace.

Jeg heter Kristin. Så hyggelig at du vil prate med meg!

call icon dark

Ring 466 30 573

eller