sophos

Security made simple

Produkter som fungerer

Sophos sine produkter gir deg mulighet til å sikre hvert endepunkt på nettverket ditt, fra bærbare datamaskiner til virtuelle skrivebord og servere, til web- og e-posttrafikk og mobilenheter. Dessuten er det mulig å sikre disse enhetene gjennom produkter som passer dine presise behov. Disse produktene sikrer nettverkssikkerhet ved å tilby den eneste tingen ingen andre kan: Enkelhet.

product icon
sophos partner
Trykk her – Bli Sophos partner idag!

Sophos Partner Program

 

Sophos sitt enkle, lønnsomme og fleksible partnerprogram hjelper deg med å utvide virksomheten din ved å tilby løsninger som er enkle å demonstrere, enkle å selge og enkle å administrere. Deres dedikerte kanalteam er alltid der for deg. Du vil kunne tilby uovertruffen kundesupport og tilfredshet. Og du vil dra nytte av Sophis sine aggressivt konkurransedyktige rabatter og avtaleregistrering, felles leadgenereringsprogrammer og førsteklasses opplærings- og sertifiseringsprogrammer.

Sophos MSP Connect

Med Sophos MSP Connect, si farvel til å administrere kompleks sikkerhet fra flere leverandører og omfavne kraften til å kun bruke en portal. Med en leverandør, ett program og en sikkerhetsportefølje, kan du gi kundene en bevisst og omfattende beskyttelse som styres fra en enkel administrasjonsplattform. Vi gjør det enkelt å distribuere, administrere og selge nye sikkerhetstjenester, øke inntektene og senke kostnadene dine.

MSP Connect

Video

Ransomware og malware levert via epost har raskt blitt en av de største truslene mot bedrifter og privatpersoner.

Se hvordan du kan beskytte deg mot Ransomware og ukjente trusler ved å bruke Sophos Intercept X. Vi vil demonstrere hvordan Intercept X fungerer og kan sameksistere med Sophos Endpoint Security eller 3dje part antivirus løsninger.

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller