pickit logo
available in the ALSO Cloud

Del bedriftens bilder fra skyen!

​Pickit er en skybasert innholdsplattform som hjelper deg med å spare tid. Plattformen gir individer, grupper og bedrifter tilgang til et ubegrenset antall av 100% lisensierte bilder av høy kvalitet, som er lovlige og gratis.

Mange bedrifter har ikke kontroll på bildene sine. De ligger rundt i ulike mapper og harddrivers, som kan gjøre det krevede å finne riktig bilde til riktig presentasjon. I slike tilfeller hender det ofte at man tar i bruk gamle bilder eller finner noe på en søkemotor. 85% av bildene som lastes ned fra nettet er stjålet og da blir ikke fotografene kompensert for arbeidet sitt. Med det nye GDPR lovverket er det viktig for bedrifter å være compliant for å unngå bøter. Selv om fine illustrasjoner og design ikke er en del av stillingsbeskrivelsen til mange, er det likevel en viktig del av arbeidet. Å ikke bruke riktig design, farger og bilder kan gjøre at man mister kontrollen over merkevaren.

Pickit Business er den eneste måten bedrifter kan få tilgang til bilder inni Office, som øker produktivitet, forenkler samarbeid og gir bedre kontroll på merkevaren. Du kan personalisere bildebanken med bedriftens egne logoer, organisere bildene i ulike kategorier og enkelt dele de med teamet ditt.

Pickit Business er lett tilgjengelig, enkel å bruke med lave etablerings- og implementeringskostnader. Pickit Business inneholder et ubegrenset antall med 100% lisensierte bilder av høy kvalitet gjennom Pickit Market, som er lovlige og gratis. Lagringen er skybasert i Azure og arkivering av bilder som er integrert mot Office 365. I tillegg kan du gjennom Pickit «Photography Community» få skreddersydd visuelt innhold ved forespørsel.

Tjenesten egner seg for alle typer bedrifter, både store og små. Den gir deg en sikker kilde til innhold for dokumenter, presentasjoner og innholdsmarkedsføring. Ved å putte selskapets visuelle eiendeler i de ansattes hender i PowerPoint og Word, kan bedrifter spare tid, oppnå bedre kontroll på merkevaren og gi de ansatte muligheten til å jobbe bedre.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

ENKELT Å BRUKE

Microsoft Office integrasjonen gjør det enkelt å finne bilder til presentasjoner, dokumenter osv. uten at du trenger å forlate presentasjonen. Gjennom Pickit «Photography Community» kan du få skreddersydd visuelt innhold ved forespørsel.

KONTROLL OVER MERKEVAREN

Få kontroll over merkevaren din ved at dine visuelle eiendeler blir presentert slik du ønsker.

PERSONALISERT BILDEBANK

Du kan personalisere bildebanken med dine egne logoer, organisere bildene i ulike kategorier og enkelt dele de med teamet ditt.

Pickit Business Office Add-In Demo

Pickit er en bildebank som er integrert i O365 hvor man får tilgang til et ubegrenset antall lisensierte bilder. Hos Pickit får du også samlet hele selskapets bilder på ett og samme sted, som vil gi deg kontroll på selskapet visuelle eiendeler

Last ned en kort guide – fordelene med Pickit
×

Last ned en kort guide – fordelene med Pickit

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
×

Last ned whitepaper – introduksjon til Pickit

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Last ned whitepaper – introduksjon til Pickit

Jeg heter Yandeh. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Yandeh Khan
call icon dark

Ring 939 48 868

eller