kaspersky logo
Available in the ALSO Cloud
av-comparatives mar2017
av-comparatives may2017
av-comparatives jul2017
av-comparatives sep2017
av-comparatives oct2017

Kaspersky Lab’s MSP Program inneholder kraftige verktøy, som administreres fra et enkelt konsoll. Dette gjør det enkelt å levere avanserte sikkerhetsløsninger til kunder av alle størrelser, uten behov for ekstra maskinvare eller programvare.

Hvorfor velge Kaspersky sin løsning?

Sikkerhet over flere lag for bedrifter

Den neste generasjonen av IT-sikkerhet leverer flerlagsbeskyttelse mot kjente og ukjente trusler. Ved å takle trusler på alle nivåer av IT-infrastruktur, reduserer flerlagssikkerhet sannsynligheten for at et angrep lykkes – der hvor en forsvarslinje brytes, er det alltid en annen.

Kaspersky-løsninger er bygget for fleksibilitet og å tilpasse seg forretningsmålene dine. Dette betyr at de alltid er i forkant for å beskytte organisasjonen mot trusler, både på dine fysiske og virtuelle endepunkter, mobile enheter, postsystemer, servere, gateways og SharePoint-portaler.

Kaspersky Lab-produkter er designet for bedrifter av alle størrelser, fra infrastruktur som bare omfatter en håndfull arbeidsstasjoner til de mest komplekse bedriftsnettverk. Fleksibel skalerbarhet kombinert med støtte for alle typer endepunkter og plattformer sikrer at deres løsninger lykkes med selv de mest avanserte og dynamiske nettverkskonstruksjonene.

I 2016 deltok Kaspersky Lab-produkter i 78 uavhengige tester og evalueringer. Produktene deres ble tildelt 55 førsteplasser og plassert blant de tre øverste 70 ganger.

Kaspersky Lab er bransjens mest testede og vellykkede cybersikkerhet produkt: TOP3, og for sjette år på rad representert som “Leader” i Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection plateforms.

Priser og lisensiering

For å se priser i markedsplassen trykk på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser
gartner peer insights

Webinar om Kaspersky

20 års jubileum – Kaspersky Lab

Webinar med fokus på ransomware

Hvordan beskytte seg mot ransomware.

Jeg heter Sindre. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Sindre

eller

call icon dark

Ring 67 11 40 77

eller