Cloud Migrator 3652019-01-30T09:10:16+00:00
cloudmigration365

MIGRATION MADE SIMPLE

Available in the ALSO Cloud

CloudMigrator365 tilbyr en enkel, sikker og kostnadseffektiv måte å migrere til Office 365, inkludert e-post, kontakter, kalendere, oppgaver, filer og data.

CloudMigrator 365 er en ledende global leverandør av e-post- og filoverføringsprogramvare som hjelper partnere og kundens overgang til Microsoft Office 365 fra hvilken som helst plattform. CloudMigrator 365 er ideell for større, mer komplekse overføringer. Bare last ned og installer CloudMigrator 365 i ditt eget miljø og bruk enten vårt skrivebord eller nettleserbaserte grensesnitt for å fullføre overføringen din.

Enten du fullfører en migrasjon for kundene dine eller håndterer din egen migrasjon, er CloudMigrator 365 svært konfigurerbar, slik at du enkelt kan fullføre de mest komplekse og krevende migreringene. Når konfigureringen er satt opp i ditt miljø, kan CloudMigrator 365 sikkert flytte filene, e-postadressene, kontaktene dine, kalendre og oppgaver til Office 365.

Enkelt

Ved å enten bruke skrivebord eller webgrensesnitt, fullfører CloudMigrator 365 enkelt selv den mest komplekse av migrasjoner.

Raskt

Med et svært konfigurerbart oppsett, spinn opp en rekke virtuelle maskiner for å fullføre overføringen din på kort tid.

Sikkert

Over 7,5 millioner mennesker har allerede migrert sikkert over til skyen. Data integritet er garantert og det er null nedetid for brukere.

Priser og lisensiering

CloudMigrator365 tilbys på en pris per bruker / postboks basis. Det pålegger ikke noen begrensninger på bruken, dataene, antall installasjoner eller antall installasjoner. Ingen overføring er det samme, og denne modellen tillater at kundene våre styrer overføringsmetodikken i motsetning til å arbeide innenfor en produktfunksjonalitet.

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser
Cloud Migrator App

Migrating risk by choosing CloudMigrator365

How and Where to install CloudMigrator365

How to setup and configure CloudMigrator365 (Part1)

How to setup and configure CloudMigrator365 (Part2)

How to setup and configure CloudMigrator365 (Part3)

How to check connections in CloudMigrator365

Adding your licence key to CloudMigrator365

What you need to know when migrating mailboxes

Cloud Migrator 365 FAQ
Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.