Awingu2019-05-06T05:47:31+02:00
Awingu logo
Available in the ALSO Cloud

Alle filer og applikasjoner samlet ett sted. – trygt og tilgjengelig fra alle enheter!

Awingu er en 100% nettbasert løsning som gjør gamle og nye filer og applikasjoner tilgjengelige i den samme nettleseren på en trygg online-arbeidsplass. Programvaren kan implementeres av IT-integratorer, både på stedet hos kunden, og som en tjeneste i en nettskymodell.
Med en raskt voksende teknologi jobber flere og flere utenfor kontoret. Awingu har hjulpet mange organisasjoner med å bli mobilklare samtidig som de beholder sin eksisterende IT-infrastruktur. Programvaren er enkel å iverksette, brukervennlig og kostnadsreduserende, og den samler alle bedriftens applikasjoner og filer til ett sikret online-arbeidssted som kan brukes fra alle typer enhet.

Nyhet: Aviapartner bytter fra Citrix til Awingu

I mai 2015 annonserte Citrix at sluttdatoen for Citrix XenApp 6.5 var 30. juni 2018. Dersom selskapet ditt fortsatt bruker den eller en tidligere versjon av XenAppen er det på tide å se etter andre muligheter for produktet er offisielt utdatert. Dette betyr at selv om du kan fortsette å bruke Citrix XenApp, vil du ikke lenger motta oppdateringer og hurtigreparasjoner. Det innebærer at det ikke utvikler seg med databehandling og IT-sikkerhetsstandarder.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan dra nytte av å flytte til Awingu, sjekk ut hvordan Aviapartner opplever det.

3 Grunner til å begynne med Awingu allerede i dag

Mobilitet: Få tilgang til alle selskapets filer og applikasjoner i ett nettbasert arbeidsområde. Fra hvilken som helst enhet, via en hvilken som helst HTML-5 nettleser.

Sikkerhet: Ingen digitale dataavtrykk. Det er en trygg og enkel måte å implementere BYOD (bring your own device). Det er SSL-kryptert, tilbyr tofaktors autentiserings- og revisjonsfunksjoner for å vise bruken av alle applikasjoner.

Multi-tenant arkitektur: Klar multi-tenant med en full «Åpen API» for tjenesteleverandører som ønsker å sette opp en «dyp» integrasjon med andre plattformer.

Awingu brukes av store og små

Awingu-tjenestene brukes i dag av både små og større bedrifter, ISV-er og tilbydere av nettskybaserte tjenester i ulike brukssituasjoner, som for eksempel:

  • Business: Mobilisere et bestemt sett av tradisjonelle applikasjoner (gjøre dem tilgjengelig i nettleseren på hvilken enhet som helst)
  • Business: Gi kontraktører sikker adgang til IT-ressurser (apper og filer)
  • Business: Erstatte Citrix (XenApp) med en mer kostnadseffektiv og brukervennlig løsning
  • Business: Oppsett av BYOD- eller CYOD-strategier for økt fleksibilitet og mobilitet
  • Business: Sikker tilgang til forretningskritiske applikasjoner – ingen lokale data, full sporbarhet
  • Tredjeparts skyleverandør: Forvandle tradisjonelle applikasjoner til nettskybaserte tjenester
  • Tilbydere av nettskytjenester: Tilby en nettskybasert Workplace-as-a-Service til (typisk) små og mellomstore bedrifter

For å se priser i markedsplassen så kan du trykke på knappen under. (Du må ha bruker i markedsplassen)

Se priser

WEBINAR OM Awingu – Teknisk

Hva kan man bruke Awingu til?
Hvordan setter man opp Awingu?
Hvordan tester man Awingu gratis?

WEBINAR OM Awingu

Awingu er en nettleserbasert mobilitetsløsning – som tilbyr et sikkert online arbeidsområde som samler bedriftens data og alle applikasjoner – gammelt og nytt – i ett arbeidsområde

Get Ready for GDPR - PDF
Mobile Working without Constraints - PDF
Transitioning your Software to SaaS
Last ned vår gratis guide for hvordan du kan jobbe fra hvor som helst med Awingu!
×

Last ned vår gratis guide for Cyber Resilience for Email

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Jeg heter Yandeh. Så hyggelig at du vil prate med meg!

Yandeh Khan
call icon dark

Ring 939 48 868

eller

Show Buttons
Hide Buttons
Denne nettsiden bruker informasjonskapslar (cookies) for å samle nyttig statistikk om hvordan du bruker innholdet vårt. Ok, jeg forstår.